TEKVANDO ANADOLU LİGİNE ÖDEMİŞ GENÇLİK DAMGASI

YILDIZ SPORCU SUDE NAZ ÖZCAN 47 KİLODA İZMİR&rsquoİ TEMSİL EDECEK  Tekvandoda Ödemiş&rsquoe ilk kez madalya getiren...

YILDIZ SPORCU SUDE NAZ ÖZCAN 47 KİLODA İZMİR'İ TEMSİL EDECEK

 Tekvandoda Ödemiş'e ilk kez madalya getiren Ödemiş Gençlikspor, bu kez İzmir'deki Anadolu Ligi müsabakalarına damga vurdu. İzmir'de düzenlenen Anadolu Ligi Yıldızlar seçmelerine katılan Ödemiş Gençlikspor sporcularından Sude Naz Özcan 47 kiloda birinci olarak Muğla'da düzenlenecek Anadolu Ligi müsabakalarında İzmir'i temsil etme hakkı elde etti.

22-23 Ocak'ta Muğla'da düzenlenecek Anadolu Ligi Turnuvası'nda hem İzmir'i hem de Ödemiş'i temsil edecek Sude Naz Özcan çok mutlu olduğunu ifade ederek daha çok çalışarak Ödemiş'in adını başarıyla duyurmaya devam edeceğini söyledi.

 

'EMEKLERİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ'

Ödemiş Gençlikspor tekvando antrenörü Kadriye Berber ise Ödemiş'te tekvandoda attıkları temelin hızla yükseldiğini belirterek, 'Uzun zamandır verdiğimiz emeklerin karşılığını 2015 yılı boyunca madalyalar ile aldık. Yılın son maçında ise Ödemişimizi, İzmirimizi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme görevini kazandık. Ödemiş'e bu spor dalında ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz. Öncelikle sporcumuz Sude Naz Özcan'ı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca desteğini her zaman gösteren Ödemiş Gençlikspor Kulübü ailesine ve değerli velililerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Muğlada'daki müsabakalara en iyi şekilde hazırlanacağız' dedi.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme