Tek farkla kazanıyor kolay kaybetmiyor

Deplasmanda Muğlaspor'u tek golle geçerek altıncılığa yükselen ve play off potası ile olan puan farkını bire...

Deplasmanda Muğlaspor'u tek golle geçerek altıncılığa yükselen ve play off potası ile olan puan farkını bire indiren Tire 1922, bu sezon profesyonel liglerde en fazla berabere kalan takım olmasının yanı sıra aldığı diğer sonuçlarla da dikkat çekiyor.

 

Şu ana kadar ligde 20 maça çıkan kırmızı beyazlılar, bu maçların yedisinden galibiyetle ayrıldı. Tire 1922, bu yedi maçın beşini ise tek farkla kazandı. Ligdeki ilk galibiyetini sonuncu Kayseri Erciyesspor'u 5-0 yenerek elde eden  kırmızı beyazlı takım, Diyarbekirspor'u da yine sahasında 4-0 mağlup etmişti. Tire 1922'nin diğer galibiyetleri ise şu şekilde: Erokspor (1-0), Turgutluspor (0-1), Kırıkhanspor (1-2), Anagold 24 Erzincanspor (1-2) ve Muğlaspor (0-1).

 

Fenerbahçe ile aynı

 

Öte yandan 20 maçta sadece iki kez yenilen ve grubunun en az kaybeden takımı olan Tire 1922, Türkiye'deki profesyonel liglerde de ikinci sırada yer alıyor. Sadece bir mağlubiyet alan 2.Lig Kırmızı Grup lideri Afjet Afyonspor'un ardından kırmızı beyazlılar; Süper Lig'den Fenerbahçe, 3.Lig 1.Grup'tan Manisa Büyükşehir Belediyespor ve 3.Lig 3.Grup'tan Çorum Belediyespor ile Kızılcabölükspor'a beraber iki yenilgiyle Türkiye'nin en az mağlup olan ikinci profesyonel takımı oldu.

 

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme