Tatil öncesi yorgunluk attılar

  Ödemiş Zafer İlkokulu ve Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Ödemiş Şubesi'nin birlikte gerçekleştirdikleri gecede Zafer...

 

Ödemiş Zafer İlkokulu ve Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Ödemiş Şubesi'nin birlikte gerçekleştirdikleri gecede Zafer İlkokulu öğrencileri ve velileri Nirvana Düğün Salonu'nda gerçekleşen gecede buluştular. Ödemiş Zafer İlkokulu Müdürü Sami Keskin, 'Dönemin yorgunluğunu atacağımız, güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğimize inanıyorum' dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Emine Susurluklu ise, 'İlk dönemin bitmesine az bir zaman kala böyle coşkulu ve sıcak bir ortamda hep birlikteyiz. Öğrencilerimize şimdiden  iyi tatiller diliyorum' şeklinde konuştu.

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Ödemiş Şubesi adına konuşan Meriç Kaya, 'Ödemiş Zafer İlkokulu 'nun gerçekleştirdiği bu geceye destek koymaya çalıştık. Eğitim sezonun ikinci döneminde de tüm öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyorum ve iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni ediyorum' ifadelerini kullandı. Solist Tayfun Tekeli ve ekibinin canlı müzik ile davetlileri coşturduğu gecede Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu'nun 6. sınıf öğrencisi Beril Korkmaz ise yapılan çekilişle hem çeyrek altın hem de Çeşme tatili kazanmanın büyük sevincini ailesiyle birlikte yaşadı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme