TAHTAKALENİN 2.MAĞAZASI AÇILDI

Ödemiş&rsquote 17 yıldır Saraçoğlu Caddesinde hizmet veren Tahtakale Alışveriş Merkezi, ikinci şubesini geçtiğimiz cumartesi günü Fevzipaşa...

Ödemiş'te 17 yıldır Saraçoğlu Caddesinde hizmet veren Tahtakale Alışveriş Merkezi, ikinci şubesini geçtiğimiz cumartesi günü Fevzipaşa Caddesi'nde hizmete sundu.

'Tahtakale Outlet' isimli ikinci mağazanın açılışına İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, Tapu ve Kadastro Müdürü Ethem Yalçın, Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı ve Ödemişiler katıldı. Müftü Sebahattin Kesti'nin okuduğu duaların ardından iş yerinin kurdelesi katılımcılar tarafından kesilerek mağaza alış verişe açıldı. Birçok üründe kampanyaların ve indirimlerin bulunduğu mağaza Ödemişliler akın etti. Zaman zaman izdihamın yaşandığı mağazada müşteriler en çok günlük ev eşyalarını tercih etti.

Mağaza sahibi Ertuğrul Çitil şunları ifade etti: 'Ödemiş'te Tahtakale alış veriş mağazası olarak Saraçoğlu Caddesinde 17 yıldır hizmet veriyoruz. Fevzipaşa caddesinde içinde bulunduğumuz binanın yapılmasından sonra burada da bir mağaza oluşturalım istedik. Yeni mağazamız büyük ve ürünümüzü müşteriye tanıtmada çok daha iyi bir mağaza konumda olduğu için kampanyalı ya da indirimde olan ürünlerimizi müşterimizi burada daha iyi şekilde sunabileceğiz.

İkinci mağazamızı burada bu şekilde açmamızın en büyük mcıda buydu. Bugün Tahtakale Outlet olarak 4 bin çeşide varan ürün yelpazemiz ile Ödemişlilerin ve bölgemizin hizmetindeyiz. Diğer mağazamız ile birlikte bundan sonra iki mağaza olarak daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum. Yine önümüzdeki günlerde de çok farklı ürünlerde indirimler, kampanyalar ucuzluk günleri olacak. Herkese mutlu yıllar hayırlı işler diliyorum.'

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme