SÜPER AMATÖR’DE ZİRVE KARIŞTI

 ÖDEMİŞ TEK GOLLE UMUDUNU GÜÇLENDİRDİ  Spor Servisi – İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 20. hafta...

 ÖDEMİŞ TEK GOLLE UMUDUNU GÜÇLENDİRDİ

 Spor Servisi – İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 20. hafta maçları cumartesi günü oynandı. Narlıdere Belediyespor, İZAKS Gaziemir'le 0-0 berabere kalarak şampiyonluğu garantilerken, Ödemiş Belediyespor evinde Şirinyerspor'u tek golle geçip ilk üç mücadelesi için iyice umutlandı. Seferihisar'ın da takıldığı haftada Atilla ve Bayındır da sevindi.

ÖDEMİŞ BİR ATTI, ÜÇ ALDI: 1-0

Cumartesi günü Saraçoğlu Stadı'nda Şirinyerspor'u konuk eden Ödemiş Belediyespor rakibini 1-0 yendi.

Şirinyerspor'un 10 kişi tamamladığı karşılaşmaya seyirciler fazla ilgi göstermezken Ödemiş aradığı golü 10. dakikada Ender Marangoz ile buldu. Skor avantajını ele geçiren kırmızı-lacivertliler ilk yarıda bazı net fırsatları cömertçe harcadı.

İkinci yarıda oyunun hakimi Şirinyerspor oldu. Özellikle 10 kişi kalana dek Ödemiş kalesini bunaltan Şirinyer, kale önündeki iki mutlak pozisyondan gol çıkartamadı. Şirinyerspor'un 85'te 10 kişi kalmasıyla biraz daha rahatlayan Ödemiş Belediyespor'da 90+4'te Öner'in vuruşunda top direğe çarptı sonra çizgi üzerinde ilerlerken savunma uzaklaştırdı. Ödemiş karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

İZAKS Gaziemir ve Seferihisar'ın puan kaybettiği haftada bu skorla farkı iyice azaltan kırmızı-lacivertliler ilk üç umudunu son iki haftaya taşıdı.

BAYINDIR ANTRENMAN YAPTI: 8-0

Zirve yarışından kopmak üzere olan Bayındırspor deplasmanda Çaybaşıspor'u 8-0 yendi. Geçen hafta Seferihisar karşısında skor 9-0 iken sahadan çekilen Çaybaşıspor bu hafta da Bayındır'dan 8. golü yiyince sahayı terk etti. Küme düşmesi kesinleşen Çaybaşı'na bir darbe daha vuran Bayındırspor bu sonuçla 37 puana yükselerek üçüncü sıradaki İZAKS Gaziemir'in 3 puan, ikinci sıradaki Seferihisar'ın 4 gerisinde son iki haftaya iddiasını taşıdı.

NARLIDERE 1 PUANLA TURLADI:0-0

Haftanın maçında üçüncü sıradaki İZAKS Gaziemirspor, lider Narlıdere Belediyespor'la 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Ödemiş, Bayındır ve Atilla umutlanırken, Narlıdere Belediyespor takipçisi Seferihisar da puan kaybı yaşadığı için son iki haftaya 6 puan farkla ve ikili averaj üstünlüğü ile girdi ve şampiyonluğu garantiledi.

İkinci sıradaki Seferihisar deplasmanda Kuruçeşme ile 1-1 berabere kalarak liderle olan farkı düşürme şansını kaçırdı. Seferihisar ve İZAKS Gaziemir'in zirvede puan kaybettiği haftada Atillaspor, İşçievlerispor'u 2-1 yenerek 'Yarışta ben de varım' dedi. Küme düşme korkusu yaşayan Torbalıspor, sahasında Güzelbahçe Belediyespor'a 0-4 yenildi. Son iki haftaya dezavantajlı girdi.

Narlıdere'nin matematiksel olarak liderliğini garantilediği grupta Seferihisar, İZAKS Gaziemir, Ödemiş Belediyespor, Atillaspor ve Bayındırspor son iki haftada kalan iki play-off biletini almak için mücadele edecek.

Grupta son durum:

            Takım                        O         Av.      Puan

1          Narlıdere Bld.           20        54        47

2          Seferihisar                 20        33        41

3          İZAKS Gaziemir      20        24        40

4          Ödemiş Bld.               20        22        39

5          Atillaspor                    20        15        39

6          Bayındırspor               20        23        37

7          Güzelbahçe                 20        7          30

8          Şirinyerspor                20        -13       23

9          Kuruçeşme                 20        2          22

10        İşçievleri                     20        -47       13

11        Torbalıspor               20        -19       12

12        Çaybaşıspor              20        -101     0

Bakmadan Geçme