SÜPER AMATÖRDE ZİRVE KARIŞTI

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda cumartesi günü oynanan 15. hafta maçında Selçuk Efes Belediyespor&rsquou ağırlayan...

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda cumartesi günü oynanan 15. hafta maçında Selçuk Efes Belediyespor'u ağırlayan Ödemiş Belediyespor rakibine 0-2 yenilerek puansız gidişatını sürdürdü. Bayındırspor ise deplasmanda Kuruçeşme ile 1-1 berabere kaldı. Alaçatıspor, Güzelbahçe deplasmanında liderlikten oldu.

B grubunda 15. Hafta maçları hafta sonu oynandı. Cumartesi günü Saraçoğlu Stadı'nda Selçuk Efes Belediyespor'u konuk eden Ödemiş Belediyespor rakibine 2-0 yenilerek tehlike bölgesinde işini iyice zora soktu.

İlk golü kendi kalesine atan ve hemen ardından rakibin hızlı hücumunda da topu ağlarında gören Ödemiş Belediyespor ilk yarıyı geride kapattı. İkinci yarıda iki ekibin de çabası sonuç getirmeyince Ödemiş Belediyespor yine puan alamadı. Ligin 3. Haftasından beri puan alamayan kırmızı-lacivertliler, küme düşme hattının bir adım üstünde yer alan Narlıdere Belediye'nin 10 puan gerisinde kaldı.

Deplasmanda Kuruçeşmespor ile karşılaşan Bayındırspor kritik haftada rakibiyle 1-1 berabere kalarak inişli-çıkışlı grafiğini sürdürdü.

Zirve ortağı Gaziemir Gençlikspor evinde Şirinyerspor'u 2-1 ile geçerken Urla Gençlikspor da Güraltay karşısında 2-0 ile sevindi. Yarımada derbisinde Seferihisarspor konuk olduğu Narlıdere Belediyespor'u 2-1 yenerek zirveyi averajla da olsa ele geçirdi.

 

ZİRVE EL DEĞİŞTİRDİ

Grupta dün de tek maç oynandı. Haftaya averajla lider giren Alaçatıspor, deplasmanda Güzelbahçe Belediyespor'a 3-2 yenilerek zirvedeki yerini kaybetti üçüncü sıraya indi. Güzelbahçe Belediyespor play-off iddiasını daha da güçlendirdi. Çeşme Belediyespor, 15. Haftayı hükmen galip tamamladı.

Dünkü sonucun ardından grubun yeni lideri 33 puan ve averaj fazlasıyla Seferihisarspor oldu. Sarı-lacivertlileri aynı puandaki Gaziemir Gençlik takip etti. Alaçatıspor ve Güzelbahçe Belediyespor 30'ar puanla üçüncü sırayı paylaştı. Bu ikiliyi beşinci sıradaki Bayındırspor 26 puanla izledi. Urla Gençlikspor 25 puanla altıncı sırada yer aldı.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme