SÜPER AMATÖRDE TORBALI VE BAYINDIR TAM GAZ

İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup&rsquota 8. hafta tamamlandı. Lider Torbalıspor yoluna devam ederken Bayındırspor da...

İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup'ta 8. hafta tamamlandı. Lider Torbalıspor yoluna devam ederken Bayındırspor da Çaybaşıspor'u devirip üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.

Küçük Menderes ekiplerinin ter döktüğü grupta 8. Haftada oynanan 6 karşılaşmada toplam 21 kez fileler havalandı. Yoluna kayıpsız devam eden lider Torbalıspor evinde Narlıdere Belediyespor'u 1-0 yenerek ligde 7'de 7 yaptı. Kırmızı-Beyazlılar, maç fazlası bulunan rakipleri karşısında avantajını korudu.

 

BAYINDIR 3 MAÇTA 9 PUAN TOPLADI

Önce İşçievleri'ni ardından da Narlıdere'yi deviren Bayındırspor, 8. haftada da takılmadı. Sarı-Kırmızılılar, Bayındır Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Torbalı Çaybaşıspor'u Sercan ve Uğur'un golleriyle 2-0 yendi. Haftaya beşinci sırada başlayan Bayındırspor bu galibiyetle dördüncü sıraya yükseldi. Play-off hattının iki puan gerisine yerleşti. Çaybaşıspor ise beşinci sıraya indi.

Selçuk Efes Belediyespor deplasmanda grubun iddialı ekibi Güraltayspor'a 4-1 yenilirken Kuruçeşmespor Sakin Şehir Seferihisarspor'u 5-0'la bozguna uğrattı. İlk kez mücadele ettiği Süper Amatör'de çıkış arayan İzmirspor, İşçievlerispor'u 4-1 mağlup ederken Güzelbahçe Belediyespor da Çeşme Belediyespor'u 3-0 yenip haftanın sürprizine imza attı. Urla Gençlikspor ligin 8. haftasını BAY geçen ekip oldu.

 

TORBALI TUTULMUYOR

İlk 8 hafta sonunda Torbalıspor 21 puanla zirvede yer alırken maç fazlası bulunan Güraltayspor 17, Çeşme Belediyespor da 16 puanla Kırmızı-Beyazlı ekibi takip etti. Bayındırspor 14 puanla dördüncü sıraya yerleşirken Çaybaşıspor ve İzmirspor da 13'er puanla beşinci ve altıncı sırayı paylaştı. İlk üçte yer alacak ekiplerin BAL'a yükselmek için play-off oynayacağı grupta Selçuk Efes Belediyespor 7 puanla zirve mücadelesinden uzakta kaldı.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme