Süper Amatör’de ölüm kalım haftası

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda bugün ve yarın yapılacak altı müsabakanın tamamı, son derece büyük önem...

Süper Amatör Lig Güney Grubu'nda bugün ve yarın yapılacak altı müsabakanın tamamı, son derece büyük önem arz ediyor. Son üç maçını kazanarak ilk üçe girme iddiasını devam ettiren Ödemişspor, bugün saat 15.00'te lider Halilbeylispor'u Saracoğlu Stadyumu'nda ağırlayacak. Kazanması halinde zirve ile olan puan farkını daha da düşürecek olan Efe, ilerleyen haftalar için elini bir hayli güçlendirecek. Konuk ekip Halilbeylispor ise bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek kritik bir virajı dönmek istiyor.

 

Bayındır liderlik aşkına

 

Haftanın açılış maçı, aynı puana sahip olan Güzelbahçe Belediyespor ile Narlıdere Belediyespor arasında saat 13.00'te başlayacak. Birisi play out, diğeri ise küme düşme hattında bulunan iki komşu takımın maçı da alt sıraları yakından ilgilendiriyor. Saat 14.00'te ise iç sahadaki maçlarının tamamını kazanan üçüncü Bayındırspor, bir puan üzerindeki ikinci Alaçatıspor ile saha ve seyircisi önünde kozlarını paylaşacak. Sarı kırmızılıar, sahadan galibiyetle ayrılıp Ödemişspor'un da Halilbeylispor'u geçmesi durumunda averaj ile haftayı lider geçecek.

 

Play off çekişmesi

 

Grupta yarın da üç maç yapılacak. Saat 13.00'te Balçova Belediye Termalspor, son haftaların sivrilen takımlarından Özçamdibispor ile play off yarışı açısından oldukça mühim bir mücadeleye çıkacak. Aynı saatte Şirinyerspor, son soradaki Selçuk Çamlıkspor karşısında sahasında üç puan arayacak. Haftanın son karşılaşmasında ise Çeşme Belediyespor ile Torbalı Çaybaşıspor takımları, Çeşme 16 Eylül Stadı'nda saat 14.00'te kapışacaklar.

 

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme