SÜPER AMATÖR’DE KRİTİK HAFTA

 BAYINDIR VE ÖDEMİŞ&rsquoE ZORLU RAKİPLER   Spor Servisi – İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 17....

 BAYINDIR VE ÖDEMİŞ'E ZORLU RAKİPLER

 

Spor Servisi – İzmir Süper Amatör Lig B grubunda 17. hafta maçları yarın oynanacak. Bayındırspor lider Narlıdere Belediyespor'u konuk ederken, Ödemiş Belediyespor da bir basamak önündeki Seferihisarspor'a konuk olacak. Zirvedeki ekiplerin karşı karşıya geleceği 17. hafta yarışın kaderini büyük ölçüde belirleyecek.

Geçen hafta Şirinyer'i deplasmanda yenerek lider Narlıdere Belediyespor ile olan farkı 3'e düşüren Bayındırspor yarın lideri devirerek bıraktığı liderlik koltuğunu yeniden ele geçirmek istiyor. Ligin ilk yarısında rakibini 3-0 hükmen yenen Bayındırspor bu kez kendi seyircisi önünde galip gelmenin planlarını yapıyor. Kadrosunu takviyelerle güçlendiren sarı-kırmızılı ekibin Narlıdere mesaisi yarın 13.00'd başlayacak.

Geçen hafta İşçievleri'ni farklı yenerek moral depolayan Ödemiş Belediyespor deplasmanda Seferihisarspor'a konuk olacak. Hafta içinde geçen sezonki oyuncusu Öner ile yeniden anlaşan Ödemiş Belediyespor'da cezası biten Sergen Arışan da takımdaki yerini alacak. Atilla maçında hakeme itirazları nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti alan yönetici Behçet Gültepe ise geçen hafta olduğu gibi yine yedek kulübesinde yer alamayacak. Ligin ilk yarısındaki unutulmaz maçta Seferihisar'ı 3-0 geriden gelip 7-5 yenen kırmızı-lacivertliler yarın deplasmanda aynı başarıyı göstererek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Seferihisar İzzet Gül Stadı'ndaki karşılaşma da 13.00'da başlayacak.

Yarın Şirinyer sahası da iki mücadeleye ev sahipliği yapacak. 13.00'da Kuruçeşmespor, İZAKS Gaziemir'i; 15.00'da İşçievleri de Güzelbahçe Belediyespor'u ağırlayacak. Atillaspor, Çaybaşıspor ile kozlarını paylaşırken, Torbalıspor da Şirinyerspor'u Menderes sahasında konuk edecek.

Grupta zirve yarışı:

            Takım                        O         Av.      P

1          Narlıdere Bld             16        42        37

2          Bayındır                     16        21        34

3          İZAKS Gaziemir        16        22        33

4          Seferihisar                  16        15        31

5          Ödemiş Bld.               16        19        30

6          Atillaspor                    16        3          27

 

Bakmadan Geçme