Süper Amatör’de derbi zamanı

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda 13. hafta müsabakaları, bugün ve yarın yapılacak. Haftanın en önemli karşılaşmalarında...

Süper Amatör Lig Güney Grubu'nda 13. hafta müsabakaları, bugün ve yarın yapılacak. Haftanın en önemli karşılaşmalarında ise Küçük Menderes Havzası'nın dört takımı, kozlarını Ödemiş ve Torbalı'da paylaşacak.

Haftanın ilk maçı, bugün saat 14.00'te oynanacak. Son haftalardaki atağı ile üçüncülüğe yükselen Alaçatıspor, play out potasının bir basamak üzerinde yer alan Şirinyerspor'u ağırlayacak. Yarının ilk maçları ise saat 13.00'te yapılacak. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Torbalı Çaybaşıspor ile ligin dibine demir atan Selçuk Çamlıkspor'u karşı karşıya getirecek derbi mücadelesinin başlangıç düdüğü, saat 13.00'te Torbalı 7 Eylül Stadı'nda çalınacak. Aynı saatteki bir diğer maçta ise Güzelbahçe Belediyespor ile Balçova Belediye Termalspor kapışacak.

Ödemiş mi Bayındır mı?

Yine saat 13.00'te Ödemiş'te ise derbi heyecanı yaşanacak. Yeni teknik direktörü Mahmut Arslan ile ilk maçına çıkacak olan ve şiddetle üç puana ihtiyacı bulunan Ödemişspor ile yedi maçtır mağlup olmayan lider Bayındırspor, zorlu 90 dakikada terleyecekler. Ev sahibi Ödemişspor, sahadan üç puanla ayrılarak hem galibiyet özlemini dindirmek hem de ligin ilk yarısında 1-0 kaybettiği maçın rövanşını almak istiyor. Konuk Bayındırspor ise liderliği korumanın hesaplarını yapıyor.

Pazar günü saat 14.00'te iki maç daha var. Bayındırspor ile aynı puanda bulunan ve zirveyi paylaşan Halilbeylispor, altıncı sıradaki Özçamdibispor'un misafiri olurken dördüncülüğe gerileyen Çeşme Belediyespor ise play out hattındaki Narlıdere Belediyespor ile rakip sahada karşı karşıya gelecek.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme