SÜPER AMATÖRDE BAYINDIRDAN LİDERE DARBE

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda ikinci yarı hafta sonu oynanan maçlarla start aldı. Bayındırspor, lider...

İzmir Süper Amatör Lig B grubunda ikinci yarı hafta sonu oynanan maçlarla start aldı. Bayındırspor, lider Alaçatıspor'u deplasmanda yenerek haftaya damga vurdu. Ödemiş Belediyespor yine puan alamadı. Grupta zirve hesapları karıştı.

Urla Gençlikspor'un hükmen galip sayıldığı haftada Ödemiş Belediyespor, ikinci sıradaki Seferihisarspor'a konuk oldu. Ev sahibi ekip rahat bir oyunla sahadan 4-0 galip ayrıldı. Alaçatı'nın yaşadığı mağlubiyet ile Seferihisar zirveye ortak oldu.

 

BAYINDIR'DAN FLAŞ ÇIKIŞ

İlk yarıyı lider bitiren Alaçatıspor, evinde Bayındırspor'dan darbe yedi. Bayındırspor zorlu deplasmanda 1-2 galip gelerek flaş bir çıkışa imza attı.

İddialı ekiplerden Güzelbahçe Belediyespor, Şirinyerspor'u deplasmanda aynı skorla geçerken Güraltay evinde Gaziemir Gençlik'e 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Gaziemir Gençlik de lider Alaçatı ile puanını eşitledi.

Selçuk Efes Belediyespor, Altınordu Tesisleri'nde ağırladığı Çeşme Belediyespor'a 2-0 yenilirken Narlıdere Belediyespor da evinde Kuruçeşmespor'a 3-2'lik skorla boyun eğdi.

 

ZİRVEDE ÜÇ EKİP

14. hafta sonunda 30'ar puana sahip Alaçatı, Seferihisar ve Gaziemir Gençlik zirveyi paylaştı. Güzelbahçe bu üçlüyü 27 puanla takip ederken Bayındırspor 25 puanla play-off takibini sürdürdü. Ödemiş Belediyespor, sondan ikinci sırada 6 puanda kalarak işini bir kat daha zorlaştırdı.

Başar Uçar

 

Bakmadan Geçme