Süheyl Batum, Ödemiş'e geldi

Atatürkçü Düşünce Derneği'nde yapılacak olan kongre öncesinde başkan adaylığını açıklayan Süheyl Batum, beraberindeki GYK üyeleri Hüseyin...

Atatürkçü Düşünce Derneği'nde yapılacak olan kongre öncesinde başkan adaylığını açıklayan Süheyl Batum, beraberindeki GYK üyeleri Hüseyin Emre Altınışık ve Nazan Keskin, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri Kadriye Atasoy ve Zuhal Özel Manoğlu ile birlikte Ödemiş Belediyesi Park Kafe'de ADD Ödemiş Şube Başkanı Gürçay Işık ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Genel Başkan Adayı Batum, projelerini paylaşarak adaylık konusunda açıklamalarda bulundu. Batum, 'Geçtiğimiz yıl 16 Nisan'da gerçekleştirilen referandumda cumhuriyetin Atatürk ilkeleriyle devam etmesini isteyenlerinin sayısının bize anlatılmak istendiği gibi bir azınlıkta olmadığını, tam aksine  %50'nin üzerinde olduğunu gördük.  Bu bilinçli kitlenin siyasi görüşlerinden ve fikirlerinden tamamen ayrı olarak Atatürk ve cumhuriyetin önünde dimdik durduğunu gördük. Bu bilinçle bu kitleyi hakkı olduğu şekilde temsil edebilmek amacıyla arkadaşlarımla beraber Atatürkçü Düşünce Derneği'nin yönetimine aday olduk.  Aday olduğumuzda bir şey söyledik; bu önemli misyonun bilincinde olan Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Türkiye'de var olan 340 şubemizin tamamını gezip kendileriyle el ele, kol kola bu misyonu nasıl devam ettirebiliriz diye yola çıktık' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme