Sting’i bir de böyle dinleyin

Akapella şarkı söylemeyi hayatlarının odak noktası yapan  Singer Pur’un kurucu üyelerinin okul günlerinden beri ortak hayaliydi:...

Akapella şarkı söylemeyi hayatlarının odak noktası yapan  Singer Pur'un kurucu üyelerinin okul günlerinden beri ortak hayaliydi: ünlü Regensburger Domspatzen katedralinin erkek korosunun beş eski üyesi korodan ayrıldıktan sonra bu hayali gerçekleştirdi ve grubu kurdu. Hayırlı bir aşk macerası sonucu aralarına bir sopranonun katılımıyla grup tamamlandı. Kısa bir süre sonra, sıra dışı bir ses kombinasyonuna sahip altılı grup, peş peşe önemli ödüller kazandı, konserleri, radyo ve TV programları ve kayıtlarıyla haklı bir üne sahip oldu.

'Sting' adıyla ünlenen şarkıcı, besteci, şair ve gitarist Gordon Sumner, son 30 yılın en seçkin müzik figürlerinden biri olduğu belirtiliyor. Dünya çapında, özellikle de en farklı geçmişlere sahip müzisyenler arasında bulunan Sting'in 60. Doğum yılında, uluslararası düzeyde başarılı vokal altılısı Singer Pur, zekice, şiirsel dokunaklı sözleriyle bu şarkıların büyüsüne kapıldı ve 14 başlıktan oluşan bir CD yayınladı.
Singer Pur, konser programında Sting'in şarkılarını tematik olarak ilişkili, ancak vokal müziğin
genelinde stilistik olarak en çeşitli parçalarla birleştiriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi konser için ücretsiz ulaşım desteği verecek. Belediye otobüsleri konser günü saat 18.00 ve 18.30 arasında DEÜ Sabancı Kültür Merkezi'nin Mithatpaşa Caddesi tarafındaki kapısı önünden seferlerini gerçekleştirecek.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme