Sorunlarını yerinde ilettiler

Ödemiş'in en kalabalık mahallelerinden olan İnönü Mahallesi'nde bulunan Kanuni Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlar, sorunlarını Ödemiş Belediye...

Ödemiş'in en kalabalık mahallelerinden olan İnönü Mahallesi'nde bulunan Kanuni Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaşlar, sorunlarını Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'e yerinde bildirdiler.

Cadde üzerinde yan yana bulunan üç konteynırın yerinin değiştirilmesini isteyen bazı esnaf, 'Burası, Ödemiş'in en gözde noktası olan Saracoğlu Caddesi'ne son derece yakın bir yer. Burada bulunan çöp konteynırının farklı bir bölgeye yerleştirilmesini bekliyoruz. Bunun yanında yeni dikilen 15 bin voltluk direğin hemen dibinde oturan mahalle sakinlerinin sağlıklarını etkileyebileceği düşüncesindeyiz. Belki bu, belediyenin sorumluluğunda değil ama Başkan Badem'e mahallemize kadar gelmesi ve sorunlarımızı dinlemesinden dolayı teşekkür ediyoruz' dediler.

İnönü Mahallesi Muhtarı Nihat Savuran ise, 'Buradaki karşılıklı bulunan direkler, akım açısından özellikle yaşlı vatandaşlarımızı etkileyebilir. Çünkü burada hem yeni dikilen 15 bin voltluk direk hem de karşısında daha önceden bulunan TEDAŞ'ın direği var.  Yeni dikilen 15 bin voltluk direğin buradan bir an önce kaldırılması gerekir' ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme