Son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazından yaklaşık altı saat sonra yaralı...

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazından yaklaşık altı saat sonra yaralı olarak kurtarılan ve kaldırıldığı hastanede önceki gün hayatını kaybeden Ödemişspor'un eski futbolcusu 28 yaşındaki Malik Tahirler, son yolculuğuna uğurlandı. 

Malik Tahirler'in cenazesi, dün sabah saatlerinde ailesi tarafından Mezarlıklar Müdürlüğü'nden alındı. Bornova ilçesindeki Hacılarkırı Mezarlığı'na getirilen Tahirler'in tabutuna Bornova Yeşilovaspor, Göztepe ve Karşıyaka formaları örtüldü. Cenaze, burada kılınan namazın ardından toprağa verildi. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yakınları ve Tahirler'in takım arkadaşları katıldı. 

Vefat sayısı 117'ye yükseldi

Futbol kariyerinde Karşıyaka, Bornova Yeşilovaspor, Kemalpaşa Esnafgücü, Altınova Belediyespor, Didim Belediyespor, Ödemişspor, Torbalıspor, Muğlaspor ve Sandıklıspor'da forma giyen Tahirler'in annesiyle yaşadığı Doğanlar Apartmanı, 30 Ekim'deki depremde yıkılmıştı. Anne Nazmiye Doğrayan hayatını kaybederken Tahirler, enkazdan altı saat sonra yaralı olarak çıkarılmıştı. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 28 gün yoğun bakımda kalan Malik Tahirler, perşembe günü hayatını kaybetmişti. Tahirler'in vefatıyla İzmir depreminde hayatını kaybedenlerin sayısı 117'ye yükselmişti.

Onur Karagöz

 

Bakmadan Geçme