Son bir şans için ‘Çırpı’nacak

1.Amatör Küme H Grubu’nda normal sezonun bitimine son iki hafta kala şampiyonluk, play off ve kümede...

1.Amatör Küme H Grubu'nda normal sezonun bitimine son iki hafta kala şampiyonluk, play off ve kümede kalma yarışlarında heyecan, iyiden iyiye kızıştı. Grubu lider bitirme konusunda Tire Belediyespor bir hayli avantajlı iken üçüncü sıradan play off turuna katılmak için ise Ayrancılar Gençlikspor ile Gümüldürspor çekişiyor.

Sezon başından bu yana ligin dibine demir atan Bayındır temsilcisi Çırpı Doğanspor da iki hafta önce play out maçlarına kalmamak için yakalayabileceği Seferihisarspor'u deplasmanda 4-0 gibi farklı bir skorla geçince umutlanmıştı. Bir maçı fazla olan rakibiyle puan farkını beşe indiren sarı kırmızılılar, son derece hayati önem taşıyan karşılaşmada iddiasız Beydağ Belediyespor'a 6-4 ile boyun eğince işini mucizelere bıraktı.

Mutlaka kazanmalı

Son iki hafta öncesinde 18 maçta iki galibiyet, bir beraberlik ve 15 yenilgi alıp attığı 34 gole karşın kalesinde 111 gol görerek -77 averaja sahip olan Çırpı ekibinin buna rağmen matematiksel olarak doğrudan lige tutunma şansı var.

Selçuk Efesspor'un ligden çekilmesiyle direkt düşmemeyi garantileyen takım, beş puan üzerindeki Seferihisarspor'un bay geçtiği haftada Urla Belediyespor deplasmanında tek çıkar yol olarak galip gelmek zorunda. Bu maçı kazandığı takdirde Çırpı Doğanspor, son hafta Selçuk Efesspor'u da hükmen mağlup edip Seferihisarspor'un iç sahada Beydağ Belediyespor'a takılmasını bekleyecek. Sarı kırmızılılar, Urla Belediyespor deplasmanından puan kaybı ile dönmesi halinde ise play out oynamak zorunda kalacak.

Osman Toka

Bakmadan Geçme