Sivilce Kremi ile Aknelere Son Verin!

Sivilce ya da tıp dilinde akne, pek çok insanın mutsuz olmasına neden olan önemli bir cilt...

Sivilce ya da tıp dilinde akne, pek çok insanın mutsuz olmasına neden olan önemli bir cilt sorunudur. Ciltteki gözeneklerin kapanması sonucunda yağ bezeleri oluşmasıyla meydana gelen akneler, özellikle ergenlik çağındaki çocuklarda görülmektedir. Yanlış beslenme ve cilt hijyenine önem verilmemesi nedeniyle akne oluşumu artmaktadır.

Kimi zaman uzman doktor kontrolünde uygulanan doğru beslenme diyeti ile birlikte sivilce kremi de akne tedavisinde önem kazanmaktadır.  Dermatologlardan destek alınarak belirlenen kremler ile zaman zaman ortaya çıkan bölgesel akne ya da yaygın sivilcelerle savaşılabilmektedir. Bunun yanında bir diğer cilt problemlerinden olan siyah noktalar için de bu ürünler mükemmel bir seçenektir.

Sivilce Kremi Seçimi ve Kullanımı

Akneli ciltlerin bakımı yapılırken nemlendiricilerin kullanılmaması düşüncesi yanlıştır. Çünkü her cildin nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Özellikle akneli ciltlerde nemlendirici kullanılmaması daha çok serum üretimine neden olmaktadır. Bu da sivilcelerin artmasını sağlamaktadır. Bunun için akneli ciltlerde öncelikle cilt temizliği yapılması, daha sonra nemlendirici sürülmesi ve gece yatarken sivilce kremi kullanılması gerekmektedir.Eğer siz de akneli bir cilde sahipseniz https://www.recete.com/sivilce-siyah-nokta-kremi/ sayfasından en uygun ürünlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Bakmadan Geçme