Sıradaki engel cumartesi

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda cumartesi günü sahasında lider Halilbeylispor’u konuk etmeye hazırlanan Ödemişspor, bu sezon...

Süper Amatör Lig Güney Grubu'nda cumartesi günü sahasında lider Halilbeylispor'u konuk etmeye hazırlanan Ödemişspor, bu sezon cumartesileri yaşadığı şanssızlığı kırarak hem zirve yarışından kopmamak hem de galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

2019-20'de oynadığı 15 maçın beşine cumartesi günleri çıkan Efe, bu müsabakalardan sadece dört puan çıkartabildi. Kırmızı lacivertliler, cumartesi karşılaşmalarında bir galibiyet, bir beraberlik ve üç de yenilgi alırken attığı iki gole karşılık kalesinde sekiz gol gördü.

İkinci haftadaki Bayındırspor deplasmanından 1-0'lık yenilgi ile dönen Ödemiş temsilcisi, dördüncü haftada iç sahada Güzelbahçe Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Yedinci haftada Şirinyerspor deplasmanında bu kez 3-1 mağlup olan takım, onuncu haftada Özçamdibispor'u rakip sahada 2-0 ile geçse de ikinci yarının ilk maçında saha ve seyircisi önünde Torbalı Çaybaşıspor'a 1-0 yenildi.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme