Shoexpo Fuarı'na Ayakkabıcılar Odası Başkanı Köksoy'dan tepki

Fuar İzmir'de eski TRT sunucusu Erkan Çelik'in kurduğu Nobel Expo tarafından düzenlenen Shoexpo İzmir Ayakkabı ve...

Fuar İzmir'de eski TRT sunucusu Erkan Çelik'in kurduğu Nobel Expo tarafından düzenlenen Shoexpo İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'na Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı, Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı tepki gösterdi.

Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı, Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı Mustafa Köksoy, ne fuar öncesinde ne de fuar sırasında görüşlerinin alınmadığını söylerken, ayakkabıcıların, ayakkabı fuarının dışında tutulmasına tepki gösterdi.

Köksoy, 'İzmir'de 49. kez düzenlenen Shoexpo İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'na keşke katılsaydınız diye serzenişlerde bulunuyorlar. Fuar organizasyonunu özel bir firmaya verdiler. Eski TRT mensubu Erkan Çelik organize ediyormuş. Ayakkabının A'sını bilmez, yepyeni kurulmuş bir şirketle hemen verdiler fuarı. Daha önce İZFAŞ'la birlikte düzenliyorduk bu fuarı. Bu arkadaş fuarı aldı, ne bilgilendirme toplantısı, ne herhangi bir temas. Biz fuarın olduğunu basından öğreniyoruz. Dolayısıyla fuarın açılışında 'oda başkanı bile katılmadı' diye oradaki protokolün önünde yaptığı konuşmada serzenişte bulunuyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer de kendisine destek veriyor. Biz de bütün odalar, esnaf birliği ve ayrıca Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu, fuara katılmama konusunda bir ortak karar aldık' dedi.

Samime SARAYKÖY

Bakmadan Geçme