SEYYİDOĞLU HASAR DANIŞMANLIK ÖDEMİŞLİLERİN HİZMETİNDE

Seyyidoğlu Hasar Sigorta Danışmanlık Hizmetleri, cuma günü Saraçoğlu Caddesi&rsquondeki açılış ile Ödemişlilerin hizmetine sunuldu. Trafik kazası,...

Seyyidoğlu Hasar Sigorta Danışmanlık Hizmetleri, cuma günü Saraçoğlu Caddesi'ndeki açılış ile Ödemişlilerin hizmetine sunuldu.

Trafik kazası, elektrik çarpması, iş yeri yangını, vatani göreve ölüm, iş kazası, sakatlık mağduru ve tedavi giderlerinin ödenmesi gibi konularda danışmanlık hizmeti verecek Seyyidoğlu Hasar Danışmanlık'ın çalışmaları hakkında bilgi veren işletme sahibi Ali Arzıman, 'Türkiye'de bu işi resmi olarak yapan 6 şirket var, bunun 4'ü sigorta şirketi, kalan 2 şirketten biri Seyyidoğlu Hasar Sigorta Danışmanlık Hizmetleri'dir. Biz resmi olarak talep edilen yasal tüm gereklilikleri yerine getirdi. İki hukuk departmanı ile 40 avukattan oluşan bir kadromuz var. Bir yerleşim yerini en iyi orada yaşantısını sürdürenler bilir biz de bu anlayışla danışmanlarımızın işletme bölgesinden belirledik ve eğitim verdik. 2 merkez sorumlusu, 4 saha danışmanı ile hizmet vereceğiz.

Medikal uzmanımız ile heyete gerek duyulmadan kazalardaki yaralanma durumunda medikal tespit yapılabiliyor. 12 aylık süreç beklenmeden 2-6 ay arasında dosya takibi sonuçlandırılabiliyor.

Bizim temel olarak hizmetimiz olumsuz durumlarda belirsiz bir alacağı parayla nitelendirme noktasından hareket ediyor. Bu alacak nitelendirilip sigorta şirketlerinden ödeme yapılmasını sağlıyoruz. 15 gün içinde ön incelemeyi tamamlayıp dosyayı hazır hale getiriyoruz. Uzman ekibimizle Ödemiş ilçemiz başta olmak üzere tüm Küçük Menderes Havzası'nın hizmetindeyiz' dedi.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme