Seyahat acentalarından Limak’ın otellerine boykot

Turizm Haber Ajansı’nda yayınlanan habere göre Muğla’nın Milas ilçesindeki Akbelen ormanlarında kömür madeni açılması için İÇTAŞ...

Turizm Haber Ajansı'nda yayınlanan habere göre Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen ormanlarında kömür madeni açılması için İÇTAŞ ile beraber 60 binden fazla ağacı kestirten Limak'a ait oteller, seyahat acentaları tarafından boykot ediliyor.

1976'da inşaat şirketi olarak kurulan Limak, günümüzde pek çok farklı sektörde varlık gösteriyor. Bu sektörler arasında inşaatın yanında turizm, çimento, enerji, altyapı, havacılık, elektrik, mekanik taahhüt, teknoloji ve yiyecek içecek sektörleri de bulunuyor.

Seyahat acentaları, Akbelen ormanlarında Kemerköy ve İkizköy termik santrallerine kömür sağlanması için maden açmak adına 60.000'den fazla ağaç kestirterek bölgeyi çıplaklaştıran Limak'a uygulanan boykotu büyütmüş durumda. Limak'ın farklı bölgelerde pek çok oteli bulunuyor. Birçok seyahat acentası, bu otelleri önermeme ve bu otellere müşteri sağlamama kararı aldı. Öte yandan yine pek çok acenta, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla müşterilere rezervasyon yapmayı planladıkları Limak otellerinde kalma planını yeniden gözden geçirmelerini söyledi.

Turizm Haber Merkezi

Bakmadan Geçme