Serkan Barut güven tazeledi

CHP Kiraz Gençlik Kolları’nda başkanlık seçimi, iki adaylı bir şekilde ve demokratik bir ortamda yapılırken adaylardan...

CHP Kiraz Gençlik Kolları'nda başkanlık seçimi, iki adaylı bir şekilde ve demokratik bir ortamda yapılırken adaylardan Serkan Barut 50 oy ile CHP Kiraz Gençlik Kolları Başkanı oldu. Diğer aday Ahmet Polis ise 17 oy aldı.

CHP Kiraz İlçe Başkanlığı'nda yapılan seçimde konuşan mevcut başkan ve yeni seçilen Gençlik Kolları Başkanı Serkan Barut, 'Atatürk'ün izinden, daima doğrunun yanında ilerleyen biz Cumhuriyet Halk Partisi'nin genç neferleri, ne olursa olsun her zaman partimizin yanında ve destekçisi olduk. Genel ve yerel seçimlerde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak 'Partimizi bir adım daha nasıl ileriye taşırız?' anlayışı ile ilerledik. Menfaat gözetmeksizin her zaman partimizin bayrağını salladığımız gençlik örgütümüz ile birlikte güzel etkinliklerin altına imzamızı attık. Kendilerine ayrıca saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.

'Toplum için emek harcanmadıkça…'

Bugün gerçekleşmiş olan Gençlik Kolları Olağan Kongresi sonucunda kaybeden yoktur. Kazanan, Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Bu süreçten sonra partimizin bir adım daha ileriye gitmesi için, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağının yerelde ve genelde dalgalanması adına mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak her zaman bir adım ileriye gitmek için yönetimimiz ve genç arkadaşlarımız ile birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağımıza can-ı gönülden inanıyorum ve bunun sözünü veriyorum. Emeğin kutsal bir değer olduğu anlatılmadıkça; insanlık için, toplum için emek harcanması gerektiği ruhlara yerleştirilmedikçe geleceğimiz karanlıktır' dedi.

CHP Kiraz Gençlik Kolları Yönetim Kurulu; İbrahim Sevgi, Kemal Yeşildağlı, Vildan Altıok, Gökhan Akçay, Mehmet Küçümen, Ozan Öktürk, Seda Yiğit, Emre Sert, Umutcan Karatepe ve Caner Kazancı'dan oluştu. İl delegeleri de Serkan Barut, İbrahim Sevgi ve İsmet Atakan Korkmaz şeklinde seçildi.

Büşra Boyar

Bakmadan Geçme