Şenyaşar Ailesi’nin Adalet Nöbeti Ankara’ya taşındı

Babası ve iki kardeşi eski AKP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın akrabaları tarafından öldürülen Yeşil Sol...

Babası ve iki kardeşi eski AKP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın akrabaları tarafından öldürülen Yeşil Sol Parti Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar, bugün düzenlediği basın açıklamasında, Adalet Nöbeti'nin Ankara'da devam edeceğini açıkladı.

'MÜCADELEMİZİ ANKARA'DA SÜRDÜRECEĞİZ'

YSP'li Vekil Şenyaşar açıklamasında, 'Annenin adalet mücadelesini Ankara'ya taşımamızdaki amacımız devletin herhangi bir kurumunu karalamak, itibarsızlaştırmak değildir. Amacımız; adil bir yaşam için yetkililerden adalet talep ediyoruz. Adalet Bakanlığı'na gideceğiz. Yılmaz Tunç'a haklı talebimizi iletip, adaletin sağlanacağına dair bize söz verirse Adalet Bakanlığı'ndan ayrılıp geleceğiz. Annem, Ankara'da çok fazla kalmak istemiyor. Hem dizlerinden hem gözlerinden ameliyat olacak. Aynı zamanda psikolojik tedavi de görüyor. Adalet gelmeden tedavi sürecini kabul etmiyor. Anne, 'Adalet gelmeden evime gitmeyeceğim' diyor. Adalet sağlanmadığı takdirde adalet mücadelemizi Ankara'da sürdüreceğiz. Beş yıllık haksızlık ve adaletsizliğe rağmen adalet ve hukuk devletine olan inancımızı, umudumuz kaybetmedik. Hukuk sınırları içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz' ifadelerine yer verdi.

Meclis'te düzenlenen basın açıklamasına YSP milletvekilleri Adalet yazan dövizlerle katılım sağladı.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme