SELAHADDİN HÜNÜ GÜVEN TAZELEDİ

 İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin 2013 yılı, 43. Olağan Genel kurulu geçtiğimiz...

 İzmir Esnaf ve Sanatkrlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'nin 2013 yılı, 43. Olağan Genel kurulu geçtiğimiz hafta birliğin toplantı salonun da yapıldı. Genel Kurula Birliğe bağlı 50 kooperatiften Genel Kurullarını tamamlayan, 48 kooperatiften 142 delege katıldı. 

Genel kurulun, divan başkanlığını İzmir Kooperatif delegesi Ahmet Dere yaparken, üyeliklerini Hayrullah Şahin ile Ödemiş'ten Turgut Usluca yaptı. Genel kurulda bir konuşma yapan TESKOMB Genel Başkanı ve İzmir Birliği Başkanı Salahaddin Hünü; 'Ülkemizde ekonomik göstergelerin istenilen seviyelerde olmasa da giderek düzeldiği, kredi faizleri ile birlikte enflasyonun düştüğü süreçte, kısmen de olsa olumlu yönde toparlanma sürecine girilmiştir. Tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen kesimimiz ayakta kalma mücadelesi vererek ülke ekonomisine üretim, istihdam ve katma değer yaratmak suretiyle katkıda bulunmaya devam etmiştir' dedi.

Hünü, esnaf ve sanatkrın birleşmesi, teknolojisini ortak olarak yenilemeleri gerektiğini bunun sağlanamadığı takdirde, yakın gelecekte hiç kimsenin, hiç bir yerde çekiç sesi duyacağını ifade etti.

HÜNÜ GÜVEN TAZELEDİ

Birliğe bağlı 50 kooperatiften, genel kurulunu tamamlayan, 48 kooperatife ait 142 delegenin yer aldığı ve  tek liste ile gidilen seçimlerde, Birlik Başkanı Salahaddin Hünü oy birliği ile güven tazeledi. İzmir birliğinin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Salahaddin Hünü, Ahmet Koreli, Zeki Özgüler,  Hasan Kırmacı, Vahdettin Akdeniz, A. Rüştü Çelikgil, Melih Çakırca, Latif Pazarcı, Mehmet Argun, Mesut Güler, Erdoğan Nazcan.

Bakmadan Geçme