ŞEHİT ÖZGÜR KÜÇÜK SOSYAL TESİSLERİ KIŞA HAZIR

HİSAR TEPE&rsquoYE YENİ BİR SOLUK Kiraz Belediyesi&rsquonin geçtiğimiz yaz Hisar Mahallesi&rsquonde hizmete sunduğu Şehit Özgür Küçük...

HİSAR TEPE'YE YENİ BİR SOLUK

Kiraz Belediyesi'nin geçtiğimiz yaz Hisar Mahallesi'nde hizmete sunduğu Şehit Özgür Küçük Sosyal Tesisleri kış mevsimi için yeniden düzenlendi. Kış şartlarına uygun kapalı mekan oluşturulan tesislerde kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti veriliyor.

Kiraz Belediyesi'nin ilçedeki sosyal yaşantıya katkı sunmak amacıyla oluşturduğu sosyal tesiste yer alan Yörük çadırı kış şartlarına uygun olarak yeniden düzenlendi. Kiraz manzarası ile yeniden hizmet vermeye başlayan tesiste sabah kahvaltısı ve akşam yemeği menüleri de vatandaşların beğenisine sunuluyor.

 

KİRAZ MANZARASI

Kiraz'a nezih bir tesis kazandırdıklarını kaydeden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, 'İlçe merkezimize sadece 2 kilometre mesafede eşsiz Kiraz manzarası ile geçtiğimiz yaz hizmete sunduğumuz tesislerimiz yaz boyunca oldukça yoğun günler yaşadı. Kiraz'ın sosyal yaşantısına yeni bir soluk kazandıran tesisimizi belediye imkanlarımızla oluşturmuştuk. Şimdi de yaklaşmakta olan kış mevsimi için tesisimizi kış şartlarına uygun hale getirdik.

 

'AİLE ORTAMI'

Vatandaşlarımızın aileleriyle rahatça vakit geçirebileceği imkanları sunan tesisimizde sabah kahvaltıları ve akşam yemeği organizasyonları da en iyi şekilde yapılabiliyor. İlerleyen günlerde haftanın belirli günlerinde canlı müzik ile daha keyifli bir ortam da vatandaşlarımızın beğenisine sunulacaktır. Kiraz halkımız ve bölgemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı tesislerimize bekliyoruz' dedi.

Başar Uçar

 

 

 

Bakmadan Geçme