Seferihisar’daki karavan park halkın hizmetine sunuldu

İzmir’in incilerinden ve Türkiye’deki karavan meraklılarının en çok uğradığı yerlerden biri olan Seferihisar’da, İzmir Kamp ve...

İzmir'in incilerinden ve Türkiye'deki karavan meraklılarının en çok uğradığı yerlerden biri olan Seferihisar'da, İzmir Kamp ve Karavan Derneği ile Seferihisar Belediyesi ortaklığı ile kurulan karavan parkı halkın hizmetine sunuldu. Ürkmez Sakızağacı'nda bulunan park, 70 araç bulundurabilecek kapasiteye sahip.

Parkta su, elektrik, fosseptik boşaltma alanı, tuvalet ve mutfak bulunuyor. parkın açılışına Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve İzmir Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Erdal Altın katılırken, çok sayıda karavan meraklısı açılışta parkı ziyaret etti. Park 11 Eylül'e kadar ücretsiz kullanıma sunuldu.

Açılışta yaptığı konuşmada Yetişkin park açılana kadar karavanların Seferihisar'da kontrolsüz park edildiğini, Seferihisar'ın böyle bir parka çok ihtiyacı olduğunu belirtti; 'Elektrik, su, fosseptik bunların hiçbiri yok. Sizden gelen teklif sonrası, biz de bunu değerlendirdik. Hepinize teşekkür ederim. Pazartesi sabahına kadar burada ücretsiz bir şekilde konaklayabilirsiniz. Karavan park alanlarının sayısını ilçe genelinde artırmayı planlıyoruz' dedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme