Seferihisar’a modern bir spor salonu amaçlanıyor

Başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Aydın 'Değerli hemşehrilerim, temel kazı çalışmalarının başlamasıyla birlikte, uzun zamandır...

Başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Aydın 'Değerli hemşehrilerim, temel kazı çalışmalarının başlamasıyla birlikte, uzun zamandır beklenen spor salonumuza kavuşacağız. Bugün Seferihisar'ın geleceğine önemli bir adımı hep birlikte atıyoruz. Sporun kalbi Seferihisar'da atacak parolasıyla çıktığımız bu yolda söylemlerimiz lafta kalmıyor. Bu projenin hayata geçmesi için en ince ayrıntısına kadar takipçisi olacağız. Seferihisar Kapalı Spor Salonu, sporun ve gençlerimizin yükselen sesi olacak. Bu büyük proje, ilçemize spor alanında yeni bir soluk getirecek' açıklamasında bulundu.

Başkan Aydın, yaptığı açıklamasının devamında ise halkın beklentisini karşılayacak modern bir spor salonunun ilçeye kazandırılacağını belirterek, '500 seyirci kapasiteli olacak bu spor salonu, basketbol, voleybol ve hentbol gibi çeşitli spor dallarında uluslararası standartlara uygun olacak. Ayrıca 2 bin metrekarenin üzerinde geniş bir alanda inşa edilecek olan spor salonu, sporcuların ve ilçe sakinlerinin sportif etkinliklerine ev sahipliği yapacak' dedi.

Bakmadan Geçme