SARAÇOĞLU’NDA PAZARTESİ RANDEVUSU

 Bölgesel Amatör Lig 8. Grup&rsquota 10. Hafta karşılaşmalarının programı belli oldu. Ödemişspor, Açıköğretim Fakültesi sınavları nedeniyle...

 Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta 10. Hafta karşılaşmalarının programı belli oldu. Ödemişspor, Açıköğretim Fakültesi sınavları nedeniyle Sarayköyspor'u Pazartesi günü konuk edecek.

İlk yarıda son dört haftaya girilen BAL 8. Grup'ta 10. haftadaki beş karşılaşma pazar günü oynanırken Ödemişspor'un Sarayköyspor'u konuk edeceği karşılaşma AÖF sınavları sebebiyle Pazartesi gününe alındı. Karşılaşma Pazartesi günü saat 14.00'da Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Ödemişspor Utaş Uşakspor maçındaki seyircisiz oynama cezası nedeniyle uzak kaldığı taraftarına da bir ay sonra kavuşmuş olacak. Geçen sezon da Kale Belediyespor karşılaşmasını hafta içi oynayan Ödemişspor bu sezon ilk kez bir hafta içi karşılaşmasında ter dökecek.

 HEDEF ÜÇTE ÜÇ

Sahasında bu sezon bileği bükülmeyen Kırmızı-Lacivertliler, Sarayköyspor'u yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor. Sarayköy maçının ardından 11. Haftayı BAY geçecek Ödemişspor ilk yarının kalan haftalarında zirve yarışından uzak kalan ekiplerle karşılaşacak. 11 Aralık'ta Didim deplasmanında ter dökecek Kırmızı-Lacivertli ekip, ilk yarının son haftasında Çine Madranspor'u ağırlayacak. Üçte üç yaparak rakiplerinin olası puan kayıplarıyla ikinci yarı için iddiasını güçlendirmeyi hedefleyen Ödemişspor'da Sarayköyspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Başar Uçar

 

 

Bakmadan Geçme