SARAÇOĞLUNDA LİDERLİK MÜCADELESİ

HAFTAYI OLDUKÇA HAREKETLİ GEÇİREN ÖDEMİŞSPOR, KRİTİK MAÇTA LİDER DİDİM BELEDİYESPOR&rsquoU KONUK EDECEK. KIRMIZI-LACİVERTLİLER DİDİM&rsquoİ DEVİRİP SARAÇOĞLU&rsquoNDA...

HAFTAYI OLDUKÇA HAREKETLİ GEÇİREN ÖDEMİŞSPOR, KRİTİK MAÇTA LİDER DİDİM BELEDİYESPOR'U KONUK EDECEK. KIRMIZI-LACİVERTLİLER DİDİM'İ DEVİRİP SARAÇOĞLU'NDA LİDERLİĞİ KUTLAMAK İSTİYOR

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 10. hafta heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlarla yaşanacak. Yarınki zorlu karşılaşmada Ödemişspor, 1 puan önündeki lider Didim Belediyespor'u konuk edecek.

Çekişmenin her geçen gün arttığı sık sık teknik adam değişikliklerine sahne olan BAL 10. Grup'ta bugün tek maç oynanacak. Kale Belediyespor evinde Uşak Belediyespor ile karşılaşacak, mücadele saat 13.30'da start alacak.

 

Grupta haftanın maçına yarın Ödemiş Saraçoğlu Stadı ev sahipliği yapacak. Hafta başında istifa sürprizinin yaşandığı Ödemişspor, 1 puan önündeki lider Didim Belediyespor'u konuk edecek. Zorlu mücadele saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Ozan Ergün yönetecek. Ergün'ün yardımcıları Uğur Çakmak ve İbrahim Karakaya olacak.

Osman Demir ve ekibinin istifalarının kabul edilmesinin ardından Uğur Kavuk yönetiminde Didim maçına hazırlanan Ödemişspor'da geçen hafta kırmızı kart gören Erdi takımda yer alamayacak. Hafta başından bu yana tribünlerin dolması için girişimlerde bulunan taraftarlar, mücadelenin final niteliğinde olduğunu belirterek sosyal medya paylaşımları, belediye anonsları ve afişlerle Ödemişlileri Saraçoğlu'na davet ediyor.

 

MUĞLA VE UŞAK'TA DA TEKNİK EKİPLER DEĞİŞTİ

Ödemiş-Didim maçının sonucunun merakla beklendiği 10. haftada Ödemiş ile aynı puana sahip Muğlaspor, Kuşadasıspor'a konuk olacak. Muğlaspor yeni teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu ile ilk maçına Kuşadası deplasmanında çıkmış olacak.

Teknik adam koltuğuna Hakan Şapçı'yı getiren Utaş Uşakspor da evinde İzmirspor ile karşılaşacak. Ortaca Belediyespor, Sarayköyspor'u ağırlarken Sökespor da evinde Bornova 1881 ile kozlarını paylaşacak.  Denizli temsilcisi Yeşilköyspor 10. haftayı BAY geçecek.

Grupta zirve mücadelesi

                Takım                   O            P             Av

1             Didim Bld.           8             18           +10

2             Ödemişspor       8             17           +7

3             Muğlaspor          8             17           +5

4             Utaş Uşak           8             15           +5

5             Yeşilköyspor      9             15           +4

6             Sökespor            9             13           +3

7             Sarayköyspor    8             13           -2

Bakmadan Geçme