SARAÇOĞLUNDA KONUK SARAYKÖY

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup&rsquota 12. Hafta maçları yarın oynanacak. Ödemişspor yeni teknik direktörü Ercan Ertemçöz...

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 12. Hafta maçları yarın oynanacak. Ödemişspor yeni teknik direktörü Ercan Ertemçöz ile çıkacağı ilk randevuda 1 puan önündeki Sarayköyspor'u ağırlayacak.

Ödemişspor'un zirvenin 4 puan gerisinde kaldığı BAL 10. Grup'ta tüm maçlar yarın oynanacak. İzmirspor'un BAY takım olacağı haftada Ödemişspor evinde Denizli temsilcisi Sarayköyspor'u konuk edecek. Saraçoğlu Stadyumu'ndaki karşılaşmada ilk düdük saat 13.30'da çalacak.

ERTEMÇÖZ İLE İLK MAÇ

Önce Osman Demir sonrasında Uğur Kavuk ile yolların ayrılmasının ardından hafta içinde teknik adam koltuğuna tecrübeli çalıştırıcı Ercan Ertemçöz'ü getiren Ödemişspor'un mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandığı mücadelede Bursa bölgesi hakemlerinden Kenan Yabalıoğlu düdük çalacak.

Yabalıoğlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Karagöz ve Ali Kılıç yapacak. Son iki maçında sadece 1 puan elde edebilen Kırmızı-Lacivertliler'de Ercan Ertemçöz de 12 yıl aradan sonra ilk kez Ödemiş kulübesinde görev yapacak.

ÖDEMİŞ, DENİZLİLİLERE SARAÇOĞLU'NDA PUAN VERMEDİ

Bu sezon Saraçoğlu'nda konuk ettiği Denizli temsilcilerinden Kale Belediyespor'u 7-1, Yeşilköyspor'u da 1-0 yenmeyi başaran Ödemişspor, yarın da Sarayköyspor'u yenerek rakiplerinin olası puan kayıplarını beklemek istiyor.

LİDER DİDİM YEŞİLKÖY DEPLASMANINDA

Çekişmeli bir zirve yarışına sahne olan grupta lider Didim Belediyespor yarın Yeşilköyspor deplasmanında ter dökecek. Şampiyonluk hedefleyen Utaş Uşakspor ile Muğlaspor, Uşak'ta kozlarını paylaşacak. Kuşadasıspor evinde Uşak Belediyespor ile karşılaşırken Kale Belediyespor da Sökespor'u konuk edecek. Bornova 1881, Ortaca Belediyespor'a konuk olacak. Tüm maçlar saat 13.30'da start alacak.

Zirve mücadelesi

                Takım                   O            P             Av

1             Didim Bld.           10           22           +11

2             Muğlaspor          10           20           +5

3             Sarayköyspor    10           19           0

4             Ödemişspor       10           18           +5

5             Utaş Uşak           10           18           +5

 

Bakmadan Geçme