SARAÇOĞLU’NDA GÜNÜN SKORU: 2-2

 HEM ALTINOVA, HEM DE EMNİYETSPOR RAKİPLERİYLE 2-2 BERABERE KALDI    Başar Uçar – 2. Amatör Lig...

 HEM ALTINOVA, HEM DE EMNİYETSPOR RAKİPLERİYLE 2-2 BERABERE KALDI

 

 Başar Uçar – 2. Amatör Lig 9. grupta 4. hafta maçları dün oynandı. Saraçoğlu Stadı'nda oynanan iki karşılaşma da 2-2 sonuçlanırken, Selçuk Efesspor liderlik koltuğunu ele geçirdi. Hem Altınova, hem de Emniyet rakiplerini elinden kaçırdı.

ALTINOVA AVANTAJI KORUYAMADI: 2-2

Saraçoğlu Stadı dün 2. Amatör'de iki maça ev sahipliği yaptı. Günün ilk karşılaşmasında haftaya lider giren Selçuk Gençlikspor ile Altınova Konaklıspor 2-2 berabere kaldı. Altınova, Selçuk Gençlik karşısında maçın ilk yarısını Tanju'nun ayağından bulduğu golle 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da zaman zaman etkili olan Selçuk Gençlikspor, savunmada oluşan derinliği iyi kullanarak Adnan'ın golüyle durumu 1-1'e getirdi. Bu golün akabinde Altınova Konaklıspor, Ali Okan ile karşılık vererek yeniden öne geçti. Kırmızı-beyazlıların bu üstünlüğü çok sürmedi. Maçın son bölümünde Kadir aşırtma bir vuruşla maçın skorunu 2-2 olarak belirledi. Zirve yarışındaki iki ekip de bu sonuca sevinemedi.

EMNİYETSPOR UZATMADA YIKILDI: 2-2

Saraçoğlu Stadı'ndaki bir diğer mücadelede ligin ilk üç haftasını puansız geçen Ödemiş Emniyetspor, Yeniköyspor'la 2-2 berabere kalarak bu sezonki ilk puanını aldı. Maçın uzatma anlarına 2-1 önde giren mavi-beyazlılar son dakika penaltısıyla Yeniköy'ü elinden kaçırdı.

Yeniköy maça daha etkili başlarken çok sayıda pozisyondan yararlanamadı. 27'de sağdan ceza alanına çalımlarla giren Hamdi plase ile Emniyet ağlarını gördü. Kalesinde golü gören Ödemiş Emniyet bu dakikadan sonra daha baskılı bir oyun sergiledi. Yeniköy savunmasının ağır kaldığı gözlenirken, 36'da Erkan savunmanın müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem beyaz noktaya koştu. Penaltı atışını kullanan Taşkın'ın vuruşunu kaleci Güvenç çıkardı, dönen topu Volkan tamamladı yine Güvenç çıkardı. Top bu kez Abdürrahim'in önünde kaldı, genç futbolcu ağları havalandırmayı başardı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda savunmadaki boşlukları iyi değerlendiren Emniyet, Erkan ile etkili olmayı sürdürdü. 53'te Yeniköy atağında Yalçın'ın vuruşu direkten dönerken, 58'de gelişen Emniyet atağında Taşkın'ın pasında topu alan Erkan peşindeki iki oyuncuya rağmen soğukkanlı bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

2-1 öne geçen Emniyetspor son dakikalarda skoru korumak için mücadele ettiyse de baskısını artıran Yeniköy 1 puanı kurtardı. 90+3'te ceza alanına giren Hamdi savunmanın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem bir kez daha beyaz noktayı işaret etti, Hamdi penaltı atışını gole çevirerek maçın skorunu 2-2 olarak belirledi.

SELÇUK EFES VE KARABURUN GALİP

Gruptaki bir diğer önemli mücadelede Mordoğanspor, Selçuk Efesspor'u konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Selçuk Efes aradığı golü uzatmalarda buldu ve sahadan 2-3 galip ayrıldı. Mordoğanspor cephesi hakemin kararlarına isyan ederken, puanını 9'a yükselten Selçuk Efes liderlik koltuğuna oturdu.

Selçuk sahasındaki karşılaşmada Belevi Belediyespor, Karaburun Gençlerbirliği'ne 1-2'lik skorla yenildi. Karaburun bu sezonki ilk 3 puanını elde ederken, Belevi son sıradaki yolculuğunu sürdürdü. 4. haftada fileler 16 kez havalandı.

Grupta son durum:

            Takım                        O         Av.      P

1          Selçuk Efes                 4          3          9

2          Selçuk Gençlik           4          4          8

3          Altınova Konaklı        4          2          8

4          Mordoğanspor                        4          1          7

5          Yeniköyspor               4          3          5

6          Karaburun G.             4          0          5

7          Ödemiş Emniyet        4          -6         1

8          Belevi                         4          -7         0

 

Bakmadan Geçme