SARAÇOĞLU TOPLU KONUTLARINDA 18 AİLE AİLE KONUT SAHİBİ OLDU

 SARAÇOĞLU KONUTLARI&rsquoNDA YENİ YAPILACAK OLAN DÖRT BLOĞUN İHALESİ DE 28 OCAK TARİHİNDE YAPILACAK Ödemiş Belediyesi&rsquonin kendi...

 SARAÇOĞLU KONUTLARI'NDA YENİ YAPILACAK OLAN DÖRT BLOĞUN İHALESİ DE 28 OCAK TARİHİNDE YAPILACAK

Ödemiş Belediyesi'nin kendi özkaynaklarıyla inşa ettiği ve Ödemişli eski başbakan Şükrü Saraçoğlu'nun isminin verildiği Saraçoğlu Konutları'nda 18 aile daha ev sahibi oldu.

Emmioğlu Mahallesi 32 ada, 2 parselde bulunan bloktaki 89 metrekarelik daireler,  dün noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi. Tahsis edilecek 18 daire için 27 aile müracaat etti. Belediye Hizmet Binası Büyük Salonda, noter ve Belediye Encümeni huzurunda yapılan kurada müracaat eden aileler heyecan dolu anlar yaşadı.

Ödemişlilerin belediyeye güven duymalarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Bekir Keskin, 'Bugüne kadar 72 ailenin konut sahibi olmasına aracı olduk. Bu bölgede kendiliğinden bir kentsel yenileme gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz adına gurur verici bir proje. Saraçoğlu Konutları'nda yeni yapılacak olan dört bloğun ihalesi de 28 Ocak tarihinde yapılacak. Yaz aylarına kadar tamamlanarak vatandaşlarımıza tahsisi gerçekleşecektir' dedi.

Bugüne kadar yapımı tamamlanan üç blokta 54 daire, noter huzurunda yapılan kura ile belirlenmiş ve sahiplerine tahsis edilmişti. Zemin+4 kat şeklinde yapılan bloklardaki daireler 89 ve 99 metrekare. 

Bakmadan Geçme