SARAÇOĞLU STADYUMUNDA HAFTA SONU 5 MAÇ VAR

 Spor Servisi – Ödemiş Saraçoğlu Stadyumu&rsquonda hafta sonu toplam 5 karşılaşma oynanacak. Cumartesi günü Süper Amatör...

 Spor Servisi – Ödemiş Saraçoğlu Stadyumu'nda hafta sonu toplam 5 karşılaşma oynanacak. Cumartesi günü Süper Amatör ve 1. Amatör kategorilerinde arka arkaya iki maça, pazar günü de U-19 ve U-14 kategorilerinde üç maça Saraçoğlu Stadyumu ev sahipliği yapacak.

ÖDEMİŞ BELEDİYE İKİNCİ YARIYA EVİNDE BAŞLIYOR

Toplam 5 karşılaşma ile Ödemişli futbolseverlerin futbola doyacağı hafta sonunda ilk heyecan cumartesi günü 13.00'da yaşanacak. İzmir Süper Amatör Lig B grubunda ikinci yarının ilk maçında Ödemiş Belediyespor, Güzelbahçe Belediyespor'u konuk edecek. Ödemiş Belediye'nin zirveden daha fazla uzaklaşmamak adına kazanmak zorunda olduğu karşılaşma ile Saraçoğlu'nda futbol maratonu başlamış olacak.

Cumartesi günü 15.00'da ise 1. Amatör Lig 9. grupta Ödemiş Gençlikspor, Gümüldürspor'u konuk edecek. Üst sıralara tırmanmaya çalışan iki ekibin mücadelesi ile cumartesi günkü program tamamlanmış olacak.

U-14'LERDE ÖDEMİŞ TAKIMLARI KARŞI KARŞIYA

Saraçoğlu'ndaki futbol dolu hafta sonu pazar günü 11.00'da 1. Amatör U-19 Ligi 8. gruptaki ilk hafta mücadelesiyle sürecek. U-19'larda Ödemiş Belediyespor ile Narlıdere Belediyespor kozlarını paylaşacak.

Bu maçın ardından U-14 Ligi 10. grupta 6. hafta maçları oynanacak. 13.00'da başlayacak Ödemiş derbisinde Ödemiş Belediyespor ile Ödemiş Gençlikspor karşı karşıya gelecek. 15.00'daki hafta sonunun son mücadelesinde de Ödemiş Emniyetspor, Çaybaşıspor'u konuk edecek. Yoğun bir futbol maratonuna sahne olan Saraçoğlu Stadyumu'nda hafta içleri de okul müsabakaları gerçekleştiriliyor.

 

 

Bakmadan Geçme