SARAÇOĞLU CADDESİNDE BİR ŞERİT GEÇİCİ OLARAK KAPALI

Ödemiş&rsquoin merkezdeki en işlek caddesi olan Saraçoğlu Caddesi&rsquonin hastaneden Mezarbaşı&rsquona doğru olan bölümü geçici olarak trafiğe...

Ödemiş'in merkezdeki en işlek caddesi olan Saraçoğlu Caddesi'nin hastaneden Mezarbaşı'na doğru olan bölümü geçici olarak trafiğe kapatıldı. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle başlatılan uygulama önümüzdeki günlerde de devam edecek.

     İzmirgaz ekiplerinin gerçekleştirdiği doğalgaz çalışması nedeniyle tek yönlü olarak trafiğe kapatılan caddede çalışmaların bir hafta sürebileceği bildirildi. Ödemiş Doğalgaz Dağıtım projesini uygulayan yüklenici firma ekiplerinin doğalgaz borularının çelik kaplaması ve boruların güvenliğinin sağlanması için başlatılan çalışmaların güvenli şekilde yapılması ve işin daha kısa sürede tamamlanması için böyle bir uygulamaya gidildiği belirtildi.

     Boruların çelik kaplamasının ardından güvenlik ve sızdırmazlık testinin de yapılacağı ve açılan alanın bu işlemden sonra kapatılacağını belirten firma yetkilileri işlemin bir an evvel tamamlanması için çalışmaların hızla sürdürüldüğünü kaydettiler.

Şazenuş Keskin

 

Bakmadan Geçme