Sahibinden kaçan maymun İstanbul’un orta yerinde terör estirdi

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan Fatih Mahallesi’nde, sahibinin evinden kaçan bir maymun sokakta 3 kişiye saldırdı. İlk olarak...

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan Fatih Mahallesi'nde, sahibinin evinden kaçan bir maymun sokakta 3 kişiye saldırdı. İlk olarak bir binaya tırmandıktan sonra üst katta yaşayan vatandaşların evine giren maymun, ardından alt kattaki dairede yaşayan 81 yaşındaki kanser hastası Memnune Saygı'nın evine girerek onu ısırdı. Maymunun sahibi kaçan maymunu tekrar evine götürürken, hastanelik olan kadının polise şikayette bulunacağı bildirildi.

Kanser hastası kadını ısırdı

81 yaşındaki talihsiz kadın 'Evimin bahçesinde oturuyordum. Her yer de kapalıydı. Merdivenin üzerinden atladı. Arkamdan saldırdı. Zaten fazla yürüyemiyorum denge kaybım var. Elimin üzerinden ısırdığını hissettim. Baş tarafımı o mu ısırdı düştüm bir yere mi vurdum onu da bilmiyorum. Sahibinden şikayetçiyim' dedi.

Kızı Nilgün Saygı ise annesinin kemoterapi gördüğünü, yardım için bir komşusu evinde bulunurken maymun tarafından ısırıldığını, konu hakkında şikayetçi olacaklarını belirtti.

Saygı, 'Bildiğim kadar kişiler tespit edildi. Annemin sağlığının yerine gelmesini mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz. Sokaklarda o hayvanın gezmesine izin verenler suçlu. Sanırım bir haftadır geziyormuş. Önce üst kattaki komşuların evlerini talan ettikten sonra çocuklar korkuyla balkona kapatıyorlar. Balkondan aşağıya önce anneme saldırıyor. Annemi kurtarmak isteyen komşusuna da saldırıyor. O da başka bir hastane de şimdi tedavi görüyor' ifadelerini kullandı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme