Sağ bekte ilginç gelişme

Torbalıspor'un devra arasında Somaspor'dan transfer ettiği sağ bek Engin Taşdemir ile yollar ayrıldı. Engin ile yapılan...

Torbalıspor'un devra arasında Somaspor'dan transfer ettiği sağ bek Engin Taşdemir ile yollar ayrıldı. Engin ile yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı öğrenilirken kırmızı beyazlı takım, Engin'den boşalan sağ bek mevkisine bir de takviye yaptı. Sezonun ilk yarısını BAL 6.Grup'ta zirve mücadelesi veren Zonguldak temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor'da geçiren 26 yaşındaki sağ bek Enes Diyarlı, ikinci yarıda Torkos'un formasını terletecek.

Futbola 2003 yılında Sakarya Tekspor'da başlayan oyuncu, 2008 yılında Beşiktaş altyapısına transfer oldu. Daha sonra Eskişehirspor, Adapazarıspor, Yalovaspor ve Salihli Belediyespor formalarını giyen oyuncu, 2012 yılında o dönem adı Şekerspor olan Turanspor ile profesyonel oldu. Daha sonraki sezon Bozyaka Yeşiltepe (şimdiki Aliağa FK)ile amatöre dönen Enes, Ayvalıkgücü Belediyespor ile yeniden profesyonel oldu. Geçtiğimiz sezon Çekmeköy Belediye Alemdağspor forması giyen sağ bek, takımıyla ligi ikinci sırada tamamlamıştı. Enes, bu sezon ise dokuz maçta forma giydi.

Haber: Onur Karagöz

Bakmadan Geçme