Rüya gibi düğün

İzmir'in büyük iş adamlarından olan Ödemişli Özkan Yılmaz, İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleşen düğünde oğlu Furkan...

İzmir'in büyük iş adamlarından olan Ödemişli Özkan Yılmaz, İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleşen düğünde oğlu Furkan Yılmaz'ın düğün mutluluğunu yaşadı.

Düğüne Ödemiş, Nazilli ve İzmir'den katılan misafirler, Yılmaz ve Satılmış ailelerini yalnız bırakmadı. İzmir'den gelen birçok işadamı ve sanayicinin yanı sıra işlettiği fabrikanın yeri olan Kemalpaşa ilçesinden gelen bir çok işadamının da yer aldığı salona berabere giren gelin Sedanur Satılmış ile damat Furkan Yılmaz, nikahtan sonra canlı orkestra eşliğinde dans ettiler. Çiftin yakınları da dans pistini bir dakika bile boş bırakmadılar.

Geçtiğimiz yıl diğer oğlu Nazmi Yılmaz'ın düğün mutluluğunu yaşayan ve Kemalpaşa ilçesinde Öz-Nil Lojistik firmasının sahibi olan Ödemişli başarılı iş adamı Özkan Yılmaz, 'Bizi bu mutlu gecemizde yalnız bırakamayan gerek gelinimizin ailesinin bulunduğu ilçe olan Nazilli'den gelen gerekse bizim doğduğumuz yer olan Ödemiş ilçesinden ve ayrıca İzmir'den gelen tüm yakınlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme