RESSAM BAŞARANBİLEKE SLOVENYADAN DAVET

ÇEKÜL Vakfı Batı Anadolu Koordinatörü arkeolog-ressam Emin Başaranbilek, Slovenya&rsquoda düzenlenen TABOR&rsquoun 50. Yılı kutlama etkinliklerine tele...

ÇEKÜL Vakfı Batı Anadolu Koordinatörü arkeolog-ressam Emin Başaranbilek, Slovenya'da düzenlenen TABOR'un 50. Yılı kutlama etkinliklerine tele konferans ile konuk oldu.

Slovenya'da 2017 yılında 50. kuruluş yılı kutlanacak olan Galerija Likovnih Samorastnikov Trebnje -Trebnje Naif Sanatçılar Galerisi'nin küratörü Andrejca Nose, Ressam Emin Başaranbilek'i arayıp, yapılacak olan TABOR 50. yıl uluslararası kutlama etkinliğine davet etti. Geçtiğimiz cuma akşamı saat 19.00'da görüntülü söyleşiye katılımı sağlanarak adına yapılan etkinlikte Emin Başaranbilek, davetin kendisi için bir onurlandırma olduğunu belirtip, etkinliğe katılanlara çalışmalarını ve sanatını görsel sunumlarla anlattı.

Daha önce katıldığı TABOR 1987 ve 1989 toplantılarında TABOR bronz plaketi ile onurlandırılan Emin Başaranbilek, 1998 yılında da TABOR büyük altın nişanı ile onurlandırılmıştı.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme