RENGARENK FESTİVALE BÜYÜK İLGİ

   RENGARENK FESTİVALE BÜYÜK İLGİ   BAYINDIR’A ÇOK SAYIDA ZİYARETÇİ ÇEKEN FESTİVAL SÜMER EZGÜ İLE COŞKU...

   RENGARENK FESTİVALE BÜYÜK İLGİ

 

BAYINDIR'A ÇOK SAYIDA ZİYARETÇİ ÇEKEN FESTİVAL SÜMER EZGÜ İLE COŞKU KAZANDI

Mehmet Akif Avşar – 17. Bayındır Çiçek Festivali dün düzenlenen etkinliklerle son buldu. Festival coşkusu cumartesi akşamı Sümer Ezgü konseriyle doruğa çıktı.

Üç gün boyunca İzmir başta olmak üzere Ege'nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler, renkli etkinlikler ile eğlenirken sergilenen çiçeklerden de evlerine ve bahçelerine alarak Bayındır'dan rengarenk çiçeklerle ayrıldılar.

MÜZİK ZİYAFETİ

Rock Grubu Karga ile THM sanatçısı Yolcu Bilginç'in sahne aldığı festivalin birinci gecesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası'nın ve Bayındır Halk Eğitimi Merkezinin Zeybek ekininin performansı beğeni topladı.

SÜMER EZGÜ TÜRKÜLERLE COŞTURDU

Festivalin ikinci gününde konser veren Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü Bayındırlıları coşturdu.

Ezgü, Anadolu'nun farklı yörelerine özgü, en sevilen türkülerini Bayındırlılar için seslendirdi. Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü konseri öncesi Arıkbaşı Kültür ve Dayanışma Derneği 'Kafkas' ekibi sahne aldı.

'BAŞARILI BİR TANITIM GERÇEKLEŞTİRDİK'

 

Stadyumu dolduran binlerce kişi, havai fişek gösterileri eşliğinde hep birlikte 10. Yıl Marşı'nı söyledi. Stadyumdaki etkinlikleri, Belediye Meclis üyeleri ve eşi Nuray Sesli birlikte izleyen Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli konser sonunda Ezgü'ye çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Sesli, 'İzmir Büyükşehir Belediyesi'

nin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz festivalimiz izleyenlerden tam not aldı. Başarılı bir tanıtım gerçekleştiriyoruz. Çiçeklerimizin renkleri Bayındır'a yansıdı. Misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz' dedi.

Festival alanında ateş, canlı heykel, palyaço, yüz boyama etkinlikleri de büyük ilgi gördü.

Festival kapsamında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Göztepe Spor Kulüplerinin lisanslı ürünlerini satan TIR'lar da festivale renk kattı.

17. Bayındır Çiçek Festivali dün yapılan akşam etkinlikleri ile son buldu.

Bakmadan Geçme