Potada Oluşum rüzgarı

Özel Oluşum Ortaokulu Basketbol Takımı, Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası'nda üç karşılaşma gerçekleştirdi. Birinci maçta Hatipoğlu Hasan...

Özel Oluşum Ortaokulu Basketbol Takımı, Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası'nda üç karşılaşma gerçekleştirdi. Birinci maçta Hatipoğlu Hasan Erdem Okulu ile karşılaşan Özel Oluşum Ortaokulu Basketbol Takımı,  rakibini 35-12 yendi ve ikinci tura yükseldi. Bu turda Özel Dünya Koleji'yle yapılan maçı 18-10 kazanana ve finalde 50. Yıl Ortaokulu ile karşılaşan Özel Oluşum Ortaokulu Basketbol Takımı, yapılan maçı 35-21 kazanarak ilçe şampiyonluğunu elde etti.

Özel Oluşum Anadolu Lisesi Basketbol Takımı ise liseler arası yapılan beş maça katıldı. Grup birincisi olarak yarı finale çıkan Oluşum Basketbol Takımı, Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi'ni 55-35 yendi ve finalde Maral Temel Lisesi'yle eşleşti. Bu yapılan karşılaşmada 53-32 yenilerek ilçe ikincisi oldu. Özel Oluşum Okulu yöneticileri, öğrencilerinin kendilerini çok mutlu ettiklerini ve elde edilen başarıdan çok gurur duyduklarını söyleyerek başarılarının daim olmasını dilediler.

Haber: Şazenuş KESKİN

Bakmadan Geçme