Play off'a bir kaldı

3. Lig 2. Grup'ta Tire 1922, deplasmanda Muğlaspor'u 1-0 yenerek altıncılığa yükseldi ve beşinci sıra ile...

3. Lig 2. Grup'ta Tire 1922, deplasmanda Muğlaspor'u 1-0 yenerek altıncılığa yükseldi ve beşinci sıra ile olan puan farkını bire indirdi. Maç öncesi hakemler ve futbolcular, ellerinde Afrin'deki Mehmetçik'e destek amacıyla 'Kalbimizle, duamızla Mehmetçiğin yanındayız' pankartı ile çıktı.

13. dakikada gelişen Tire 1922 atağında Ersin'in ceza alanı dışından sert vuruşunu kaleci Barış kornere çeldi. 23'te Gökhan'ın şutunu kaleci Barış çıkardı, dönen topu Sergen aşırtma vuruşla kaleye gönderdi. Muğlaspor defansı, kale çizgisinden topu kafayla uzaklaştırdı. 29'da kullanılan korner atışını defanstan gelen Mümin Talip kafayla ağlara gönderdi: 0-1. İlk yarı, bu skorla sona erdi. 52'de Ufuk'un ortasında Sergen'in kafa vuruşunda top direkten döndü. 63'te Gökhan'ın pası ile ceza alanına içine giren Cemal, kaleci ile karşı karşıya kaldı ama kaleci gole izin vermedi.
 

 

Lider yine değişti

 

Zirvenin çok sık el değiştirdiği grupta yeni lider Darıca Gençlerbirliği oldu. Sarı yeşilli Kocaeli temsilcisi, deplasmanda güçlü Ankara Demirspor'u 2-0 yenerek rakiplerinin de puan kayıplarıyla ilk sıraya yükseldi. Haftaya lider giren Pazarspor ise sahasında Erokspor karşısında bir puanı 88'de kurtardı: 1-1. Haftanın diğer sonuçları şu şekilde: Yeni Orduspor-Diyarbekirspor: 1-1, Anagold 24 Erzincanspor-Turgutluspor: 5-0, Kayseri Erciyesspor-Van Büyükşehir Belediyespor: 2-10, Anadolu Bağcılarspor-1461 Trabzon: 2-1, Ergene Velimeşespor-Gölcükspor: 0-0, Yeşil Bursa-Kırıkhanspor: 1-2.

 

 

STAT: Muğla Atatürk
HAKEMLER: Sinan Özcan, Zafer Gayretli, Kenan Özcan
MUĞLASPOR: Barış, Yasin, Osman, Onur, Fırat (46 Polat), Ceyhun (46 Doruk), Emirhan, Ali (70 Sami), Ender, Melik, Emre
TİRE 1922: Fatih, Ufuk, Erdinç, Hasan, Mümin Talip, Nihat, Cemal, Ersin, Güner (59 Enes), Gökhan (74 İsmail Can), Sergen (82 Yunus)
GOL: Dk. 29 Mümin Talip (Tire 1922)

SARI KART: Emirhan (Muğlaspor) – Fatih, Enes, Gökhan (Tire 1922)
 

Haber: Özcan ÇETİN

Bakmadan Geçme