PARTİMİZ BÜYÜYOR

 Mehmet Akif Avşar (Bayındır)  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayındır ilçe teşkilatı geçtiğimiz haftalarda belediye meclis aday...

 Mehmet Akif Avşar (Bayındır)

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayındır ilçe teşkilatı geçtiğimiz haftalarda belediye meclis aday adaylarından üç ismi açıklamıştı. Açıklanan isimler İhsan Örün, Niyazi Dirik ve İsmail Akgün'dü. Bu isimlere eklenen iki isim daha oldu.  İlçe parti binasında  belediye başkan adayı Mümtaz Almışlar'ın katılımıyla  meclis üyesi aday adaylarından iki isim daha açıklandı.

 İlçede tanınan çiftçi ve celep Mehmet Otuzbir ve yine ilçenin tanınmış çiftçilerinden Mehmet Uncuoğlu'nun eşi Seval Uncuoğlu MHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Kamuoyuna açıklanan aday adayı tanıtımlarına devam edileceğini belirten MHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Mümtaz Almışlar, ' Çalışıyoruz ve inanıyoruz. Bizler kadınlarımızı her zaman ön planda tuttuk. Belediye meclis üyesi aday adayı bayan arkadaşımız Seval Uncuoğlu'nun ismini açıkladık. Kadınlarımız çok çalışıyor. Onlarında bu azmi ve çalışkanlığı bizlere daha çok güç veriyor.  Diğer meclis üyesi aday adayımız ise ilçemizde tanınan ve sevilen çiftçimiz Mehmet Otuzbir abimizdir. Kendisi en son Ak Partiden istifa edip MHP'ye katıldı. Seval Uncuoğlu kardeşimizin eşi Mehmet Uncuoğlu'da Ak Parti'den istifa edip MHP'ye katıldı. Geçtiğimiz haftada Grup Başkan Vekilimiz Oktay Vural  Bayındır ziyaretinde de diğer partilerden istifa edip MHP'ye katılan vatandaşlarımıza rozet takmıştı. Partimiz güç kazanıyor. Her gün daha da çok güçleniyor. Vatandaş doğru olan partiyi seçiyor ve gelip MHP'ye katılıyor.' dedi.

 Seval Uncuoğlu

 Ev hanımı. 20.04.1977 doğumlu. Lise mezunu. Bayındır'da ikamet ediyor. Bayındır MHP''de yönetim kurulunda görev yaptı. Kadın kolları başkanlığı yaptı.

 Mehmet Otuzbir

 Çiftçilik ve celeplik yapıyor. 10.09.1969 doğumlu. Ortaokul mezunu. Pınarlı köyünde ikamet ediyor. Bayındır ziraat odasında yönetimde görev aldı meclis üyesi aday adaylığı için istifa etti.

 

 

Bakmadan Geçme