PARK KULÜP’TE GENEL KURUL HEYECANI

 Başar Uçar – Ödemiş&rsquoin köklü sivil toplum örgütlerinden olan Park Kulüp Derneği&rsquonin olağan genel kurulu dün...

 Başar Uçar – Ödemiş'in köklü sivil toplum örgütlerinden olan Park Kulüp Derneği'nin olağan genel kurulu dün gerçekleştirildi. Mevcut başkan Hüseyin Çukur'un listesi, Mehmet Ali Kökmen'in listesini geride bırakarak güven tazeledi.

10 gündem maddesi ile Park Kulüp Derneği Lokali'nde geniş üye katılımıyla gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığını Remzi Boyacıoğlu yaptı. Boyacıoğlu her gündem maddesini üyelerin görüşlerini aldıktan sonra oylamaya sundu.

50 YILLIK ÜYELERE PLAKET

Hüseyin Çukur başkanlığındaki yönetimin oybirliği ile aklandığı genel kurulda Park Kulüp'ün bütçesi de 204 bin 500 lira olarak belirlendi. Daha sonra Park Kulüp Derneği'nde 50. yılını dolduran 8 üyeye plaketleri Başkan Hüseyin Çukur, divan başkanı Remzi Boyacıoğlu ve dernek yöneticileri tarafından verildi.

Dilek ve temenniler bölümünün ardından gizli oy usulü ile seçime geçildi. Seçimlerde geçen dönemin başkanı Hüseyin Çukur'un listesi ile Mehmet Ali Kökmen'in hazırladığı yönetim kurulu listesi yarıştı.

ÇUKUR'UN LİSTESİ 79 OY, KÖKMEN'İN LİSTESİ 51 OY ALDI

130 üyenin gizli oy usulü ile oy kullandığı seçimler sonucunda mevcut başkan Hüseyin Çukur'un listesi 79 oy, Mehmet Ali Kökmen'in listesi de 51 oy aldı. Başkan Hüseyin Çukur'un güven tazelediği genel kurulda derneğin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Enver Balkanlı, Mehmet Okanoğlu, Okan Can, Mevlüt Bayar, Muhittin Öztürk, Yasin Yalçınkaya.

Park Kulüp Derneği'nin denetleme kurulunda da Yaşar Varış, Selami Tutar ve Sait Şeker görev alacak. Genel kurulda güven tazeleyen Hüseyin Çukur, dernek üyelerine yeniden gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederek, Park Kulüp Derneği için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bakmadan Geçme