Park çalışmaları devam ediyor

Ödemiş Belediyesi, ilçenin yeşil alan kapasitesini artırarak yeni parklar kazandırmak ve mevcut parkları yenilemek üzere çalışmalarını...

Ödemiş Belediyesi, ilçenin yeşil alan kapasitesini artırarak yeni parklar kazandırmak ve mevcut parkları yenilemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Anafartalar Mahallesi Sağlık Caddesi'ndeki park yenileme çalışması tamamlandı. Vatandaşın sağlığı için özveriyle görev yapan ve görevi başında şehit olan tüm sağlık çalışanlarımızın anılarının yaşatılacağı 'Sağlık Parkı', düzenlemelerle yeni bir çehreye büründü.

Süleyman Demirel Mahallesi 1020 ve 1032. sokaklarda oluşturulan yeni parklar için geri sayım sürüyor. Toplam 3450 metrekare alanda oyun grupları, fitness grupları, kamelyalar ve dinlenme alanlarının yer alacağı parklar ile Süleyman Demirel Mahallesi'ne yeni soluk alma alanları kazandırılacak.

Ödemiş Belediyesi'nin çalışmalarıyla çocukların keyifle vakit geçireceği güvenli oyun alanları sağlanırken mahalle sakinlerinin rahatça kullanabileceği yeni sosyal yaşam alanları oluşturuluyor.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme