PAMUCAKTA GÖÇMEN RÜZGARI

Selçuk (Ephesus) Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği,  3. Geleneksel Bahar Şenliği&rsquoni Selçuk Belediyesi Pamucak Tesisleri&rsquonde düzenledi. Selçuk...

Selçuk (Ephesus) Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği,  3. Geleneksel Bahar Şenliği'ni Selçuk Belediyesi Pamucak Tesisleri'nde düzenledi. Selçuk Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 3. Geleneksel Bahar Şenliği'ne, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk'ta faaliyet gösteren siyasi partilerin kadın kolları ve üyeleri, İzmir'de faaliyet gösteren göçmen dernekleri üyeleri ve Selçuk halkı katıldı.  Şenlikte balkan ezgileri eşliğinde dans edilirken, birbirinden renkli yarışmalarda düzenlendi.

Rumeli Göçmenleri Derneği'nin Üçüncü Bahar Şenliği'ne katılan Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Mayıs ayının gelmesiyle birlikte Selçuk'u da bahar coşkusunun sardığını dile getirerek; ' Selçuk'ta birçok dernek, sivil toplum örgütü ve spor kulüpleri bahar şenliği düzenliyor Mayıs ayı Selçuk'umuzda oldukça hareketli geçiyor. Selçuk Belediyesi olarak düzenlenen bu tür etkinliklere hiçbir ayrım gözetmeksizin destek veriyoruz' dedi.

PAMUCAK'IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Başkan Bakıcı ayrıca Selçuk'ta birçok etkinliğin yapıldığı Pamucak'ta planlanan projeler hakkında da bilgi verdi. Pamucak'ta çok daha sağlıklı bir yapılanma içerisine girdiklerini ve yeni tesisler yapılacağını belirten Başkan Bakıcı; '. Selçuk halkının rahatlıkla denize gireceği, hem de rahatlıkla dinleneceği tesislerin yapımına kısa sürede başlanacak' dedi.

DERNEĞİMİZ HERKESE EŞİT MESAFEDE

Selçuk Rumeli Göçmenleri Dayanışma Dernek Başkanı Ali Akyüz ise yaptığı açıklamada Selçuk (Ephesus) Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği olarak 3. Geleneksel Bahar Şenliği'ni düzenlenmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, katkılarından dolayı Selçuk Belediyesi'ne teşekkür etti. Akyüz; 'Bizler 26 Nisan 2011 tarihinde derneğimizi kurduk. Geçen dört yıllık süre zarfı içerisinde birçok etkinliğe imza attık. Bu yıl üçüncü bahar şenliğimizi düzenliyoruz. Şenliğimize katkı sunan Selçuk Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Derneğimizin tüzüğü gereği hiçbir siyasi oluşumun içinde yer almadan, her siyasi partiye de eşit mesafede davranarak ve bunu kendimize prensip edinerek yolumuza devam etmek istiyoruz' dedi

Selçuk Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği 3. Geleneksel Bahar Şenliği'nde, Kütahya- Simav'dan folklor ekibi, Manisa'dan Ekrem- Erşan İkilisi  göçmen bandoları 'Grup Balkanski' ve folklor grupları sahne aldı. Ayrıca düzenlenen yarışmalar eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Bakmadan Geçme