Mahmut Özgener “Ülkenin büyük potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz”

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, yeni kabineye ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, ekonominin önemine...

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, yeni kabineye ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, ekonominin önemine vurgu yaptı. Seçim sürecinin sona ermesiyle birlikte odanın tüm odaklarını ekonomiye yönlendirmenin gerekliliğine dikkat çeken Özgener, ülkenin büyük potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Özgener, yeni kabinenin İzmir ve Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek, oda ve borsaların projelerine yeni bakanların da katkılarıyla ivme kazandırmayı öncelikler arasında gördüklerini ifade etti. Seçim sürecinin ardından odaklarını ekonomiye çevirmenin önemine vurgu yapan Özgener, ülkenin büyük potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

İş dünyası olarak reel sektörü ve kalkınmayı destekledikleri sürece dikkat çeken Özgener, yeni dönemde ekonomi politikalarının açıklanmasını beklediklerini ifade etti. Yeni kabineyle birlikte ülkenin makroekonomik istikrar ve sürdürülebilir büyüme hedefine daha hızlı ilerleyeceğine inandığını dile getirdi. İş dünyasının üretim, istihdam ve katma değeri yüksek ihracat sağlayan güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğini belirten Özgener, ülkede kuvvetli ve istikrarlı bir büyüme için önerilerini iletmeye devam edeceklerini ifade etti.
İHA

Bakmadan Geçme