ÖZEL ÖĞRENCİLER KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

Kerem Karamanlıoğlu – 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan engelliler haftası etkinlikleri kapsamında Ödemiş&rsquote engelli öğrenciler Ata&rsquoya...

Kerem Karamanlıoğlu – 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan engelliler haftası etkinlikleri kapsamında Ödemiş'te engelli öğrenciler Ata'ya çelenk sundu ardından kortej yürüyüşü yaptı.

Sabah başlayan program Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e çelenk sunumu ile başladı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı törenleri yapıldı.

Fatih Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel rehabilitasyon merkezleri ve Ödemiş Zihinsel Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneğinin de katıldığı kortej hükümet meydanında başladı.

Meydandan hareket eden öğrenciler ellerinde bayraklar pankartlar ile Saraçoğlu Caddesi'nden Ulus Meydanı'na kadar yürüdü. Engellilerin yürüyüşüne çevre sakinleri ve esnaflarda alkışları ile ortak oldu.

Fatih Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Gürsel Çakıcıoğlu, 'Bugün Ata'mıza çelengimizi sunduk ve genel kortej yürüyüşümüzü yaptık. Bugünde okulumuzda kutlama yapacağız. Programımız dolu dolu geçiyor. Önümüzdeki günde de piknik düzenledik daha sonraki günde özel öğrenci oyunlarımızı gerçekleştireceğiz' dedi.

Bakmadan Geçme