Özel Dünya Eğitim Kurumları'ndan Fen ve Anadolu liseleri hamlesi

Ödemiş'te 11 yıldır faaliyet göstermekte olan Özel Dünya Eğitim Kurumları, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Fen ve...

Ödemiş'te 11 yıldır faaliyet göstermekte olan Özel Dünya Eğitim Kurumları, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Fen ve Anadolu Lisesi düzeyinde de eğitim verecek. Özel Dünya Eğitim Kurumları'ndan konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde: '2007 yılından beri Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, eğitime yön veren kurumumuzun hedefi ulusal değerlere bağlı, bilimsel düşünen, çevreye duyarlı, akademik ve sosyal sahalarda geliştirilmiş, alanlarında başarılı, lider ruhlu öğrenciler yetiştirmektir.
 

Lisemiz, 11. ve 12. sınıflar sınav grubu olduğu için hafta içi ve hafta sonu akademik takviyeler, öğrenci koçlarımız tarafından uygulanan bireysel çalışma planları, mesleki rehberlik hizmeti, TYT ve AYT sınavlarına uygun konu anlatımı ve soru çözümleri alanında uzman eğitim kadromuzla öğrencilerimize hizmet verecektir.
 

9. ve 10. sınıflarda yurt dışı eğitim danışmanlığı ve uluslararası liderlik programlarıyla öğrencilerimize sadece Türkiye'de değil, yurtdışında da kendilerini ispatlama ve vizyonlarını oluşturma metotları sunulacaktır.
 

Yabancı Dil Yeterlilik Sınavları (TOEFL / TP – Goethe Institut – Cambridge Exams) ile öğrencilerimizin dil gelişimlerini en üst seviyeye çıkararak fikirlerini dünyaya açmalarını destekleyeceğiz.

10. sınıftan başlayarak Nova Scotia – Kanada öğrenci değişim programı ve Robert – Bosch Vakfı Almanya öğrenci değişim programı ile gerekli yeterliliğe sahip öğrencilerimiz, çift diploma hakkı kazanacaktır. Böylece diplomalarını aldıkları ikinci bir ülkede iş imkanlarına sahip olacaklardır.

Değişen ve gelişen dünyamızda sadece akademik yeterliliğin geride kaldığının farkında olan Dünya Eğitim Kurumları, öğrencilerimizin sosyal, sportif, müziksel, kültürel yönlerini de geliştirmeye odaklanır.  Kültürel geziler ve öğrenci kamplarıyla öğrencilerimize vizyon kazandırıp TÜBİTAK ve proje yarışmalarına katılım sağlanacaktır. TUTOR (üst sınıf öğrencilerinin alt sınıf öğrencilerine ders anlatması) ile akram eğitimini gerçekleştirmeyi planlayan kurumumuz çeşitli öğrenci sempozyumlarına kapı aralayacaktır.

Mesleki Gölge çalışmalarımızla, inovasyon ve girişimcilik hizmetleriyle, toplum hizmeti projeleriyle kurumumuzdan mezun her öğrencimizin sosyal ve iletişim becerileri desteklenecektir. Kariyer günleri düzenleyerek öğrencilerimizin ülkemizdeki ünlü isimlerle buluşması sağlanacaktır. Karakter eğitimi ve uluslararası liderlik programını uygulayacak olan kurumumuz, çalıştıkları sektörlerde yıldızı parlayan gençler yetiştirmeyi planlamaktadır.

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, vizyonu ve misyonu olan başarılı gençler yetiştirmek umuduyla…'
 

Haber: İlker Özekli

Bakmadan Geçme