ORİFLAME GÜZELLİK ŞİRKETİNDEN ÖDEMİŞLİ BAYANLARA GECE

Oriflame Güzellik Şirketi Ödemişli bayanlara eğlence gecesi düzenledi. Doğan Güneş Kahvaltı Salonunda düzenlenen geceye Oriflame Güzellik...

Oriflame Güzellik Şirketi Ödemişli bayanlara eğlence gecesi düzenledi.

Doğan Güneş Kahvaltı Salonunda düzenlenen geceye Oriflame Güzellik Şirketi Altın Direktörü Seval Elitaş, şirket ürünlerinin satışını 20 Ödemişli bayan ve davet edilen misafirler katıldı.

Gecede çalışan 20 kadına aldıkları puan ve derecelere göre hediyeleri ve plaketleri verildi. Tüm kadınlar arasında da yeni yıl çekilişi yapıldı. Oriflame Güzellik Şirketi Altın Direktörü Seval Elitaş şunları ifade etti:

'Şirketimiz ev hanımlarımıza çalışmak isteyen kadınlarımıza, para kazanmak isteyen kadınlarımıza iş imknı sağlıyor. Ödemiş'te 20 bayan arkadaşımız kısa sürede uzun mesafe kat ettiler. Burada bizlerin en büyük amacı kadınlarında bir şeyler yapabildiğini, para kazanabildiğini, kendi ayakları üzerinde durabildiğini, çocuğuna harçlık temin edebildiğini ya da evinin ekonomisine katkı sunabildiğini göstermektir.

Bu anlamda çalışan 20 arkadaşımızın bundan sonra sayısının da çoğalacağına inanıyorum. Bugün şirketimiz Ödemiş'te hem çalışan arkadaşlarımızın derecelerine göre ödüllerini vermek hem de aramıza yeni katılan bayanlarımı ile tanışmak kaynaşmak adına böyle bir gece düzenledi. Herkese iyi yıllar, sağlık ve bol kazanç diliyoruz.'

Konuşmanın ardından eğlenceli müzikler eşliğinde devam eden gecede bayanlar gönüllerince eğlendi.

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme