Organize suç örgütü üyesi kaçarken yakalandı

Artvin’de yapılan bir operasyonla, organize suç örgütü üyesi olan bir şüpheli yakalandı. Oğuz H, İstanbul Emniyet...

Artvin'de yapılan bir operasyonla, organize suç örgütü üyesi olan bir şüpheli yakalandı. Oğuz H, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında firari olarak aranıyordu ve tırdaki gizli bölmede saklanarak Gürcistan'a kaçmaya çalışıyordu.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Barış Boyun'un liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik bir soruşturma yürütüyordu ve Oğuz H'nin yurt dışına kaçma planları olduğunu tespit etti.

Oğuz H'nin İstanbul'dan bir tırla Artvin'e gittiği ve oradan da yasa dışı yollarla Gürcistan'a geçmeyi hedeflediği belirlendi. Ekipler, Oğuz H'yi taşıyan aracı tespit ederek bir operasyon düzenledi.

27 Haziran tarihinde Artvin'de gerçekleştirilen operasyonda, tırın gizli bölmesinde saklanan şüpheli Oğuz H, Gürcistan sınırına doğru kaçmaya çalışırken yakalandı.

Gözaltına alınan Oğuz H, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü ve burada gerekli işlemler yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Nisan ayında gerçekleştirilen bir operasyonda ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Barış Boyun'un liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik bir operasyon düzenlemiş ve 131 şüpheli gözaltına alınmıştı. Bu gözaltılardan 46'sı tutuklanmıştı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme